صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تحولی بزرگ در درمان نوزادان نارس

یک دستگاه کوچک قابل حمل می‌تواند تحولی باور نکردنی در درمان و کنترل نوزادان نارس در آینده در دنیا ایفا کند.
کد خبر: ۴۴۹۶۶۴
| |
5520 بازدید

یک دستگاه کوچک قابل حمل می‌تواند تحولی باور نکردنی در درمان و کنترل نوزادان نارس در آینده در دنیا ایفا کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ یک دانشجوی پزشکی 23 ساله انگلیسی به نام جیمز رابرتز جایزه برترین اختراع موسسه جیمز دایسون انگلستان در سال 2014 را به دست آورده است.

گفتنی است، اختراع این جوان خلاق یک دستگاه آنکوباتور قابل حمل است که می‌تواند به کنترل دما، حرارت و همینطور سطح اکسیژن مورد نیاز نوزاد در دستگاه بپردازد و جان او را نجات دهد.

 بررسی‌ها نشان می‌دهند، این دستگاه به ویژه می‌تواند توسط پزشکان و تیم‌های درمانی برای نجات نوزادان نارس و حتی نوزادان کوچک در شرایط بحرانی مانند بلایای طبیعی، سوانح و تصادفات بکار رود.

قیمت این دستگاه 395 دلار است و می تواند تحولی منحصر به فرد در نگهداری از نوزادان نارس در دنیا ایجاد کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟