صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طرح کودتا علیه امیر قطر ناکام ماند

یک مقام آگاه در منطقه خلیج فارس از خنثی ‌شدن طرح کودتایی علیه امیر قطر خبر داد و اعلام کردکه 17 تن از افراد خاندان آل ثانی به این دلیل دستگیر شدند.
کد خبر: ۴۴۹۴۹۸
| |
11522 بازدید
یک مقام آگاه در منطقه خلیج فارس از خنثی ‌شدن طرح کودتایی علیه امیر قطر خبر داد و اعلام کردکه 17 تن از افراد خاندان آل ثانی به این دلیل دستگیر شدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری "المنار" فلسطین،  یک مقام آگاه در منطقه خلیج فارس از خنثی شدن طرح کودتا علیه "تمیم بن حمد آل ثانی" امیر  قطر خبر داد.

 به گفته این  مقام آگاه، محافظان شخصی شیخ تمیم به دستور وی 17 نفر از خاندان "آل ثانی" را به اتهام تلاش برای تهیه یک طرح کوتا بازداشت کرده‌اند.

بنا بر ادعای این مقام عربی، دستگاه‌های امنیت قطر در حال حاضر منازل بسیاری از خاندان حکومتی را تحت نظر گرفته‌اند و بسیاری نیز از سفر به خارج از کشور منع شده‌اند.

امیر قطر یک سال و نیم پیش، در ژوئن 2013 به قدرت رسید. پدر امیر فعلی قطر نیز ژوئن سال ۱۹۹۵ از طریق کودتا علیه پدر خود، به قدرت رسیده بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟