صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرمربی تیم ملی فوتوالی: امیدوارم قهرمان شویم

کد خبر: ۴۴۹۴۶۹
| |
2097 بازدید

به گزارش تابناک، محمد تطهیری مقدم، سرمربی تیم ملی فوتوالی ایران پس از پیروزی مقابل امارات و صعود به فینال بازی‌های ساحلی آسیا گفت: تیم ملی در مرحله اول مسابقات بسیار سختی را پشت سر گذاشت و در بازی سوم هم با مصدومیت كاپیتان تیم مواجه شدیم كه با زحمات كادرپزشكی كه جا دارد همین‌جا از آنها تشكر كنم، به بازی‌ها رسید و در این بازی هم درخشید.


او ادامه داد: بازی نیمه‌نهایی مقابل امارات، یكی از حساس‌ترین مسابقات‌مان در این دوره از رقابت‌ها بود. اماراتی‌ها هزینه فراوانی برای این مسابقات كرده بودند و حتی سه ماه اردوی مشتركی را با تیم‌ملی برزیل انجام دادند كه خوشبختانه توانستیم این بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم.


تطهیری‌مقدم در مورد مسابقه فینال كه عصر امروز مقابل تایلند برگزار می‌شود گفت:  فینال بازی سختی با تایلند داریم. این تیم از ابرقدرت‌های دنیا و قهرمان بلامنازع آسیاست كه تمام تلاشمان را می‌كنیم تا در این بازی برنده میدان باشیم. امیدواریم كه بچه‌ها تیم در بهترین شرایط باشند، ما برای اولین بار است كه در این بازی ها شركت كنیم و امیدوارم قهرمان شویم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟