آرمات: با شهرداری ارومیه بازی تماشاگر پسندی داشتیم
سرمربی تیم والیبال نوین کشاورز گفت: هر دو تیم بازی روان و تماشاگرپسندی را به نمایش گذاشتند و من این پیروزی را به تیم ارومیه تبریک می گویم.
کد خبر: ۴۴۹۰۹۲
| | 3096 بازدید
مسعود آرمات روز چهارشنبه پس از شکست 3 بر صفر تیمش برابر شهرداری ارومیه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیروزی تیم ارومیه به نوعی از قبل پیش بینی می شد چرا که این تیم بازیکنان مطرح و ستاره ای را در اختیار دارد و از تیم های قدرتمند لیگ محسوب می شوند.
وی افزود: البته بازی کردن در سالن شش هزار نفری به دلیل سقف بلند و فضای بسیار بزرگی که دارد بلندزن های ما را با مشکل مواجه کرده بود.
آرمات گفت: تیم ما نسبت به سال گذشته تغییراتی داشته و ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه را به خدمت گرفته است. به همین دلیل، مطمئنم بازی به بازی به آمادگی بیشتر و بهتری می رسیم.
وی ادامه داد: ما از هم اکنون برای بازی بعدی با سایپا آماده می شویم و امیدوارم بتوانیم سه امتیاز لازم را از آن بازی به دست بیاوریم.
در دومین هفته مسابقات سوپرلیگ والیبال جام 'زنده یاد حسین معدنی' تیم شهرداری ارومیه عصر روز چهارشنبه در ورزشگاه شش هزار نفری غدیر ارومیه میزبان نوین کشاورز بود که توانست با نتیجه 3 بر صفر بر حریف خود غلبه کند.
شاگردان جهانگیر سید عباسی موفق شدند با نتایج 25 – 22، 25 – 20 و 25 – 18 هر سه ست این دیدار را از آن خود کنند.
تیم شهرداری ارومیه در هفته سوم این رقابتها روز چهارشنبه آینده میزبان تیم متین ورامین است
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


