صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیشنهاد فیلتر کردن وایبر تصویب نشد

مشاور رسانه ای رئیس جمهور درباره آخرین تصمیمات در مورد فیلتراسیون و پالایش شبکه های اجتماعی و پیام رسانهای موبایلی از جمله وایبر توضیح داد.
کد خبر: ۴۴۸۸۰۱
| |
8325 بازدید
صادق، مشاور رسانه ای رئیس جمهور در حاشیه بازدید از غرفه خبرآنلاین درباره آخرین تصمیمات در مورد فیلتراسیون و پالایش شبکه های اجتماعی و پیام رسانهای موبایلی از جمله وایبر توضیح داد.

او در گفت‌وگو با خبرآنلاین گفت: موضوع فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی و پیام رسانهای موبایلی در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه فضای مجازی پیشنهاد شد ولی رای نیاورد و به تصویب نرسید.

صادق درباره سرنوشت نامه اژه ای معاون اول قوه قضاییه به وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ این شبکه ها نیز گفت: تصمیمات جدیدی در این باره گرفته شده که به نحو مقتضی از طریق مراجع رسمی اطلاع رسانی می شود. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟