صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قاضی‌پور از پاسخ‌های وزیر اقتصاد قانع شد

نادر قاضی‌پور که در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی سوالاتی را از علی طیب‌نیا، وزیر اقتصاد مطرح کرده بود پس از شنیدن پاسخ‌های وزیر این پاسخ‌ها را قانع‌کننده دانست.
کد خبر: ۴۴۸۵۹۲
| |
2985 بازدید
نادر قاضی‌پور که در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی سوالاتی را از علی طیب‌نیا، وزیر اقتصاد مطرح کرده بود پس از شنیدن پاسخ‌های وزیر این پاسخ‌ها را قانع‌کننده دانست.

به گزارش ایسنا، پس از پاسخ‌های وزیر اقتصاد به سوالات نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه، وی از این پاسخ‌ها قانع شد و در عین حال از وزیر اقتصاد خواست نظارت بیشتری بر بازار سرمایه و بورس داشته باشد.

محمدحسن ابوترابی که اداره جلسه را بر عهده داشت نیز بازار سرمایه را دغدغه مشترک دولت، مجلس و ملت دانست و گفت که هر قدر رشد بازار سرمایه معنادارتر باشد این علامت سلامت اقتصاد، هدایت منابع مالی به سمت تولید و حذف بازارهای حاشیه‌ای است.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه از برگزاری جلسه‌ای غیرعلنی و یک یا چند جلسه مشترک بین وزیر اقتصاد، کمیسیون اقتصادی مجلس و مسئولین بازار بورس خبر داد و اظهار کرد: ان‌شاءالله آقای طیب‌نیا در یک جلسه غیرعلنی گزارش شفاف‌تری خدمت نمایندگان ارائه می‌کند و در جلسه مشترکی بین کمیسیون اقتصادی مجلس، وزیر اقتصاد و مسئولین بازار بورس این مسائل با دغدغه مشترک دنبال خواهد شد. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟