صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تشکر سفیر ایران از نقش مثبت عمان در مذاکرات

سفیر کشورمان در مسقط از نقش سلطان قابوس بن سعید، پادشاه عمان برای به موفقیت رساندن مذاکرات هسته‌ای میان ایران و 1+5 تقدیر و تشکر کرد.
کد خبر: ۴۴۸۵۸۲
| |
4157 بازدید
سفیر کشورمان در مسقط از نقش سلطان قابوس بن سعید، پادشاه عمان برای به موفقیت رساندن مذاکرات هسته‌ای میان ایران و 1+5 تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) علی اکبر سیبویه در گفت‌وگویی بیان کرد که پادشاهی عمان زمینه مناسبی را برای انجام مذاکرات که از نزدیک به پنج سال پیش آغاز شده، فراهم کرده است.

بنابر گزارش سایت الشبیبه، وی درباره نتایج این دور از مذاکرات نیز گفت: امیدواریم که به نتایج مثبتی دست یابیم و بعد از آن نیز زمینه برای رسیدن به پایان این مساله فراهم شود.

روزنامه الوسط نیز نوشت، سفیر کشورمان در عمان گفت:‌ انتخاب مسقط برای میزبانی این دور از مذاکرات در نتیجه ارزیابی از همه تلاش‌های این کشور طی پنج سال گذشته و تایید این ضرب المثل عربی است که می‌گوید "ختامها مسک". 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟