صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پسر بکام به آرسنال پیوست

کد خبر: ۴۴۸۱۲۵
| |
4379 بازدید
بروکلین بکام با امضای قراردادی به عضویت باشگاه لندنی آرسنال درآمد.

به گزارش ایسنا، بروکلین بکام پسر 15 ساله دیوید بکام پس از حضور در تمرین‌ این تیم لندنی با امضای قراردادی به عضویت باشگاه آرسنال درآمد.

یکی از استعدادیابان باشگاه آرسنال درباره جذب بکام گفت: بروکلین پسر بااستعدادی است و ما را تحت تاثیر قرار داد. او به طور مرتب در تمرینات تیم ما شرکت کرد و عملکرد بسیار خوبی داشت. می‌دانستیم که باشگاه‌های زیادی برای جذب این بازیکن تلاش کرده بودند و خوشحالیم که در نهایت توانستیم این بازیکن را به خدمت بگیریم. مطمئن هستیم او به بازیکن بزرگی تبدیل خواهد شد.

رومئو بکام دیگر فرزند بکام نیز از هواداران تیم آرسنال محسوب می‌شود و می‌خواهد فوتبالش را در آرسنال ادامه دهد.

دیوید بکام ستاره سابق تیم ملی انگلیس و منچستر‌یونایتد رابطه خوبی با آرسن ونگر دارد و در روزهای پایانی فوتبالش چند بار برای حفظ آمادگی خود با این تیم لندنی تمرین کرده بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟