صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هوای بازگشت به فوتبال ملی در سر لیپی

کد خبر: ۴۴۸۱۰۰
| |
1764 بازدید
سرمربی پیشین تیم ملی ایتالیا قصد دارد پس از پایان مأموریتش در فوتبال باشگاهی چین به فوتبال ملی بازگردد.

به گزارش تسنیم، مارچلو لیپی اعلام کرد پس از بازنشستگی در فوتبال باشگاهی و پایان قراردادش با تیم گوانگژو اورگراند چین قصد دارد بار دیگر مربیگری در یک تیم ملی را تجربه کند.
لیپی 66 ساله که سال 2006 تیم ملی ایتالیا را قهرمان جهان کرد و آخرین دوره مربیگری‌اش در فوتبال ملی‌ را نیز به همراه همین تیم و در جام جهانی 2010 تجربه کرد، چهار سال پیش در شرایطی از دنیای مربیگری در رده ملی خارج شد که به خاطر حذف تحقیرآ‌میز تیمش در مرحله گروهی جام نوزدهم به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

او که اکنون سکان هدایت تیم گوانگژو اورگراند را به فابیو کاناوارو، کاپیتان پیشین آتزوری تحویل داده است و خود در کادر مدیریتی این تیم فعالیت دارد، در گفت‌وگو با رادیو دی‌جی اظهار داشت: مربیگری در تیم ملی چین چندین بار به من پیشنهاد داده شده است اما من هر بار به آن نه گفته‌ام. زمانی که قراردادم با گوانگژو اورگراند به پایان برسد می‌توانم پیشنهادات موجود برای مربیگری در رده ملی را ارزیابی کنم. هنوز احساس پیری نمی‌کنم، هرچند کارم در رده باشگاهی به پایان رسیده است.

سرمربی پیشین تیم یوونتوس افزود: گوانگژو سال گذشته از من پرسید که آیا کاناوارو تمایل دارد بیاید و مدیر فنی این تیم شود اما فابیو مشتاق بود، مربیگری کند. به همین دلیل این فصل زمانی که تصمیم به ترک گوانگژو گرفتم دو گزینه را به مسئولان باشگاه پیشنهاد دادم که یکی از آنها کاناوارو بود و دیگری چیرو فرارا. آنها اما به کاناوارو علاقه نشان دادند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟