صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
آغاز لیگ برتر بسکتبال از فردا

قصه تکراری حضور دقیقه نودی و آماده نبودن تیم‌ها

کد خبر: ۴۴۷۹۴۷
| |
3200 بازدید
لیگ برتر بسکتبال از فردا با عنوان «جام ملی» آغاز می‌شود و 9 تیم حاضر به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.

به گزارش فارس، فصل جدید لیگ برتر بسکتبال سرانجام از فردا 19 آبان آغاز می‌شود و مسئولان فدراسیون بسکتبال با کش و قوس فراوان سرانجام تعداد تیم های حاضر در لیگ به عدد 10 هم نرسید که البته از این تعداد هم سه تیم با بازیکنان بومی حاضر می‌شوند و تنها می‌خواهند نامی در لیگ داشته باشند.

لیگ امسال در دو مرحله برگزار می‌شود. مرحله نخست جام ملی و مرحله دوم لیگ حرفه‌ای. طبق تصمیم گرفته شده جام ملی بدون یار خارجی و جرام دو با دو یار خارجی انجام خواهد شد.

*هرسال کمتر از پارسال

پتروشیمی بندرامام، مهرام تهران، دانشگاه آزاد، شهرداری گرگان، نفت آبادان، هفت الماس قزوین، صنایع پتروشیمی، ثامن مشهد، تمینا اصفهان 9 تیمی هستند که باید به میدان بروند.

لیگ برتر بسکتبال ایران را باید با این جمله که «هرسال کمتر از پارسال» تشریح کرد. فصل گذشته 12 تیم در لیگ برتر حضور داشتند و حالا در این فصل به زور به 9 تیم رسیده است و این نمی‌تواند برای رشته پرطرفداری مانند بسکتبال خوب باشد.

*سه مدعی برای جام ملی و حرفه‌ای

پتروشیمی بندرامام، مهرام و دانشگاه آزاد همانند سال گذشته مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی هستند و باید دید این فصل پتروشیمی می‌تواند در کسب عنوان قهرمانی هت تریک کند یا جام پس از دو فصل از بندر خارج می‌شود.

در این فصل تیم های شانس کسب دو عنوان قهرمانی دارند. یکی جام ملی یکی جام

* جدایی کاپیتان از مهرام مهمترین نقل و انتقال لیگ

مهمترین نقل و انتقال فصل جدید را باید جدایی صمد نیکخواه بهرامی از مهرام و پیوستن به پتروشیمی دانست. کاپتیان تیم ملی بسکتبال سودای حضور دوباره در خارج از کشور را در سر می‌پروراند که در نهایت راه جنوب را در پیش گرفت.

جدایی محمد جمشیدی از دانشگاه آزاد و حامد آفاق از پتروشیمی از دیگر اتفاقات مهم در حوزه نقل و انتقال برای فصل جدید بود.

* قصه تکراری حضور دقیقه نودی و نا آماده بودن تیم‌ها

هر ساله این قصه تکراری حضور دقیقه نودی و نا آماده بودن تیم‌ها در بسکتبال ایران تکرار می‌شود و این فصل هم همین اتفاق افتاده است.اکثر تیم‌های این فصل کمتر از دو هفته مانده به آغاز لیگ کار خود را آغاز کردند.

ابتدا قرار شد لیگ برتر بسکتبال از پنجم آبان آغاز شود، اما همین نا آمادگی تیم‌ها و درخواست آنها باعث شد دو هفته تعویق در آغاز رقابت‌ها اتفاق بیفتد.

دو فصل پیش نفت سپاهان، فصل گذشته همیاری زنجان و حالا هم نماینده اصفهان دقیقه 90 خود را به لیگ برتر رسانده است و با این شرایط برای این تیم‌ها نمی‌توان نامی به جز زنگ تفریح گذاشت.

* لیگ برتر تحت تاثیر انتخابات فدراسیون بسکتبال

قطعا لیگ برتر امسال تحت تاثیر انتخابات فدراسیون بسکتبال قرار خواهد گرفت. دوره ریاست محمود مشحون به سر آمده و قرار است کاندیداها از روز سه شنبه ثبت نام کنند. همه منتظرند ببینند، رئیس آینده چه کسی خواهد بود.


برنامه هفته نخست به شرح زیر است:

مهرام تهران - ثامن مشهد ( ساعت 16 سالن آزادی)

دانشگاه آزاد - صنایع پتروشیمی (ساعت 16 سالن دانشگاه آزاد)

نفت آبادان - شهرداری گرگان (ساعت 16 آبادان)

طبق برنامه اعلام شده به دلیل آماده نبودن سالن قزوین، دیدار تیم های هفت الماس این شهر با نماینده اصفهان به تاریخ 20 آذرماه موکول شد.

پتروشیمی بندرامام، قهرمان فصل گذشته هم در این هفته استراحت خواهد داشت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟