صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هشدار آتش‌نشانان پیش از ریزش ساختمان

بازدید آتش‌نشانان از زمین گودبرداری شده و احتمال ریزش ساختمان مجاور آن و توجه ساکنان ساختمان به هشدارهای ایمنی در خیابان خواجه عبدالله انصاری، از بروز فاجعه و خسارت جانی جلوگیری کرد.
کد خبر: ۴۴۷۹۳۶
| |
5345 بازدید
بازدید آتش‌نشانان از زمین گودبرداری شده و احتمال ریزش ساختمان مجاور آن و توجه ساکنان ساختمان به هشدارهای ایمنی در خیابان خواجه عبدالله انصاری، از بروز فاجعه و خسارت جانی جلوگیری کرد.

به گزارش ایران، ساعت 4 عصر جمعه، در پی تماس مردم با 125 مبنی بر ریزش یک ساختمان قدیمی در خیابان خواجه عبدالله انصاری، آتش‌نشانان ایستگاه 29 و گروه امداد و نجات 13 به محل حادثه اعزام شدند.

«مهران محمودی» افسر آماده منطقه 2 عملیات که در محل حادثه حضور داشت در این باره گفت: با رسیدن آتش‌نشانان به محل اعلام شده، یک زمین گودبرداری شده به مساحت 200 متر مربع و عمق 3 و نیم متر وجود داشت که در ضلع غربی آن یک ساختمان دو طبقه قدیمی ساخت چهار واحدی دیده می‌شد که دو واحد در ضلع شرقی آن به یکباره فرو ریخته و تخریب شده بود.

وی افزود: خوشبختانه ساعاتی پیش از بروز این حادثه، کارشناسان آتش‌نشانی از محل بازدید کرده و دستور تخلیه فوری و توقف عملیات پروژه ساختمانی را اعلام کرده بودند که همین امر از بروز خسارت جانی جلوگیری کرد.

محمودی تأکید کرد: آتش‌نشانان همزمان با بررسی محل حادثه و نبود فرد محبوسی زیر آوار نسبت به کشیدن علائم هشداردهنده و ایمن‌سازی اقدام کردند و با تحویل محل به مالک و عوامل شهرداری ساعت 16:31 به مأموریت خود پایان دادند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟