آزادی رهبر شیعیان پاکستان بعد از 18 سال

دولت ایالتی پنجاب پس از ۱۸ سال «سید غلام رضا نقوی» رهبر سپاه محمد سازمان شیعیان پاکستان را از زندان آزاد کرد.
کد خبر: ۴۴۷۸۵۹
| |
8991 بازدید
 دولت ایالتی پنجاب پس از ۱۸ سال «سید غلام رضا نقوی» رهبر سپاه محمد سازمان شیعیان پاکستان را از زندان آزاد کرد.

به گزارش تسنیم، حکم آزادی سید غلام رضا نقوی رهبر سپاه محمد سازمان شیعیان پاکستان را در حالی که 10 روز قبل صادر شده بود، روز گذشته پس از 18 سال از زندان آزاد کرد.

نقوی پس از آزادی به خبرنگاران گفت: از 18 سال زندانی شدن نگرانی ندارد اما قتل و عام شیعیان در پاکستان برای وی بسیار نگران کننده است.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت گروه‌های تروریستی در پاکستان تاکید کرد: دولت پاکستان برای توقف و از بین بردن گروه‌های تروریستی تلاش کرده است اما باید رهبران و اعضای این گروه‌ها را نیز محاکمه کند.

صدها نفر از جمله سید شاکر نقوی رهبر «جبهه متحد شیعه پاکستان» در زمان آزادی سید غلام رضا نقوی رهبر سپاه محمد در صفوف منظم وی را تا محل اقامتش همراهی کردند
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی