مارتینو: رای من در هر حالت مسی است
کد خبر: ۴۴۷۷۶۷
| | 2376 بازدید
سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین تاکید کرد که مسی همچنان شایسته کسب توپ طلای فوتبال جهان در سال 2014 است و او به کسی جز مهاجم تیمش رای نخواهد داد.
به گزارش ایسنا، هر چند لیونل مسی در مقایسه با کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید شانس کمتری برای کسب توپ طلای سال 2014 دارد با این حال خراردو مارتینو سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین همچنان معتقد است که مسی بیشترین شایستگی را برای کسب توپ طلا دارد.
سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین در نشستی خبری گفت: مسی پیوسته در پی شکست رکوردهاست. من همواره برای کسب توپ طلا به مسی رای خواهم داد و براین باورم که او بیشترین شانس را برای کسب این جایزه دارد. من به عنوان یک آرژانتینی بسیار خوشحال شدم که بازیکنی چون مسی توانست به عنوان بهترین گلزن لیگ قهرمانان اروپا انتخاب شود. مسی برای رسیدن به دوران اوج خود کمی نگران است و من این را به وضوح در او میبینم.
مسی با دو گلی که در دیدار برابر آژاکس به ثمر رساند تعداد گلهای خود را در لیگ قهرمانان اروپا به عدد 71 رساند تا با رکورد رائول گونسالس برابری کند.
سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین در فهرست جدید خود کارلوس توس را به تیم ملی دعوت کرد. توس هر چند نمایش خوبی در یوونتوس و منچسترسیتی داشت اما سه سالی بود که به ترکیب آلبی سلسته راه نیافته بود. مارتینو درباره توس گفت: تا الان با توس حرفی نزدهام. 13 روز فرصت داریم تا با هم حرف بزنیم. بدون شک او از بازگشت به تیم ملی آرژانتین بسیار خوشحال است.
قرار است که تیم ملی فوتبال آرژانتین دو دیدار دوستانه را در انگلیس انجام دهد. دیدار نخست برابر کرواسی در دوازدهم نوامبر خواهد بود. شاگردان مارتینو شش روز بعد از بازی با کرواسی هم در ورزشگاه اولدترافورد به مصاف پرتغال میروند که این رویارویی مسی با کریستیانو رونالدو است.
گزارش خطا