صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توصیه دونگا به مارادونا:مثل یک مربی فکر کن

کد خبر: ۴۴۷۴۴
| |
1526 بازدید

مربی تیم فوتبال برزیل در توصیه ای دوستانه از همتای آرژانتینی خود خواسته برای موفقیت در این عرصه باید مانند یک مربی فکر کند نه یک بازیکن.

به گزارش گل ، دونگا گفت: او می تواند در کسوت مربی موفق باشد اما باید مراقب باشد. مارادونا لازم دارد که مثل یک مربی فکر کند نه یک بازیکن. البته این امر برای من اندکی زمان برد.

در بخش دیگری از این گفتگو، دونگا به بازیکنان برزیلی شاغل در فوتبال ایتالیا، سری آ ، و بویژه رونالدینیو اشاره کرده است: برزیلی ها از آن دسته بازیکنانی نیستند که روی نیمکت بنشینند و این موضوع آنها را می آزارد.

دونگا در پایان در خصوص حضور پاتو در تیم ملی برزیل اظهار داشت: این مهاجم در آینده فرصت حضور در تیم ملی برزیل را پیدا خواهد کرد اما در این لحظه لوییس فابیانو گزینه بهتری است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟