صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انصاری فرد: بابت این فاجعه شرمنده مردم هستیم

کد خبر: ۴۴۷۱۵
| |
1671 بازدید

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: " شکست 5 بر یک برابر الغرافه یک فاجعه برای ماست."

عباس انصاری فرد صبح امروز در گفت و گو با بخش ویژه‌ خبری شبکه خبر، درباره شکست سنگین مقابل الغرافه قطر گفت: "در نیمه اول بد نبودیم و کمی حساب ‌شده بازی کردیم اما همه چیز در چند دقیقه تغییر کرد. ما شرمنده مردم هستیم و حالا نمی‌دانم چه حرفی باید بزنم. در تاریخ پرسپولیس این بازی غیرقابل تصور بود و باز هم یک نمره منفی دیگر در پرونده وینگادا ثبت می‌شود."

وی ادامه داد: "در حال حاضر نمی‌توانیم برخورد بسیار بدی با بازیکنان انجام دهیم چون موجودیت پرسپولیس همین است، پس باید سنجیده‌تر عمل کنیم."

انصاری فرد در بخشی دیگر از سخنانش توضیح داد: "هر وقت از قرارداد وینگادا حرف زدم از من ایراد گرفتند و گفتند در حال جبهه‌گیری هستم. وقتی می گویم درباره قرارداد بعدا تصمیم می گیریم به خاطر همین چیزها است. وینگادا، دستیارانش و خوردبین باید جوابگوی سئوالات هیات مدیره باشند."

مدیرعامل پرسپولیس درباره عملکرد بازیکنان گفت: ‌"بازیکنان پرسپولیس کسل و سنگین بودند و واقعا برای من جای تعجب داشت که این اتفاق چرا رخ داده است. البته من از فرد خاصی نام نمی‌برم. با 2 برد می‌توانیم به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود کنیم. بازیکنان ما باید تلاش کنند تا این شکست جبران شود."

وی درباره صحبت‌های نژادفلاح، عضو هیات مدیره پرسپولیس که گفته بود نظر انصاری فرد درباره وینگادا شخصی است و ارتباطی به هیات مدیره ندارد؛ تاکید کرد: "واقعا از حرف‌های نژاد فلاح متعجب هستم و نمی‌دانم منظور ایشان چه بوده اما روی هم رفته با توجه به سوابقم، فوتبال را از نژاد فلاح بیشتر متوجه می‌شوم؛ چون سال ها در باشگاه پرسپولیس به این مردم خدمت کردم."

انصاری‌فرد اظهار داشت: "نژاد فلاح نظرات خود را بر زبان آورده و گفته وینگادا مربی خوبی است. من هرگز این مورد را کتمان نمی‌کنم اما چرا هیات مدیره پرسپولیس قرارداد این سرمربی را تا پایان فصل جاری به طور قطعی بست و در صورت رضایت اعلام کرد که آن را تمدید می‌کند؟ این مسئله به علت این بود که کارنامه وینگادا در پایان فصل مورد ارزیابی قرار گیرد تا بلایی که تا سال‌ها پیش بر سر پرسپولیس آمد، دیگر اتفاق نیفتد. من حرف بدی نزدم؛ فقط گفتم تکلیف این مربی در پایان فصل جاری مشخص می‌شود."

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اخراج دو بازیکن این تیم گفت:"بادامکی و معمارزاده هرگز از پرسپولیس اخراج نشدند واین موضوعی شایعه‌ای بیش نیست. من با وینگادا تماس گرفتم و او عنوان کرد به هیچ عنوان حرف اخراج بازیکنان را نزده و این شایعه‌ای است که برای به چالش کشیدن تیم به زبان آوردند. ‌ما به معمارزاده نیاز داریم چون او دروازه‌بان آینده‌داری هست که در فصل آینده حرف های زیادی برای گفتن دارد."

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟