نمایش آثار هنرمندان جهان مقابل لانه جاسوسی
دبیر مسابقه بین المللی «کارتون و کاریکاتور غزه» از نمایش منتخب آثار کاریکاتوریست های دنیا با موضوع «غزه» همزمان با روز 13 آبان در قالب بنر خبر داد.
کد خبر: ۴۴۶۸۵۰
| | 7062 بازدید
دبیر مسابقه بین المللی «کارتون و کاریکاتور غزه» از نمایش منتخب آثار کاریکاتوریست های دنیا با موضوع «غزه» همزمان با روز 13 آبان در قالب بنر خبر داد.
مسعود شجاعی طباطبایی دبیر مسابقه بین المللی «کارتون و کاریکاتور غزه» با اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: در مسابقه بین المللی «کارتون و کاریکاتور غزه» 440 هنرمند از 49 کشور جهان با 1100 اثر شرکت کرده اند که قرار است علاوه بر نمایش در فضای مجازی سایت خانه کاریکاتور ایران و سایت جشنواره «هنر مقاومت» در فرهنگسرای اندیشه نیز به نمایش گذاشته شود.

مسابقه کاریکاتور غزه 2
شجاعی با اشاره به همزمانی روز عاشورا با 13 آبان ماه و بزرگداشت روز دانش آموز یادآور شد: این کاریکاتورها که قرار است به صورت بنر به نمایش درآید، نه تنها خنده دار نیستند بلکه حاوی طنز تلخی با موضوع کشتار مردم بی دفاع غزه است.

گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


