صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اخراج سرمربی لیدز یک ماه پس از شروع کار

کد خبر: ۴۴۴۸۵۰
| |
3449 بازدید
سرمربی تیم فوتبال لیدزیونایتد انگلیس تنها یک ماه پس از استخدامش در این تیم از کار برکنار شد.
 
به گزارش تسنیم، سران باشگاه لیدزیونایتد، دارکو میلانیچ سرمربی اسلوونیایی تیم خود را که در ماه سپتامبر او را جانشین دیو هاکه‌دی کرده بودند، از کار برکنار کردند.

میلانیچ در 32 روزی که هدایت لیدز را بر عهده داشت، در شش هفته از رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال انگلیس نتوانست حتی یک پیروزی کسب کند و آخرین بازی تیم او نیز شب گذشته بود که با باخت خانگی 2 بر یک برابر ولورهمپتون به پایان رسید که این شکست کاسه صبر مسئولان باشگاه را لبریز و آنها را به بیرون راندن میلانیچ از الند رود مجاب کرد.

میلانیچ در ماه سپتامبر با قراردادی دو ساله از تیم اشتروم گراتس اتریش به انگلیس رفت تا جای دیو هاکه‌دی که را تیمش در شش بازی روی نیمکت لیدز یک پیروزی هم کسب نکرد، بگیرد. اکنون ماسیمو سلینو، مالک باشگاه لیدز دقیقاً همان تصمیم را درباره سلینو گرفته است.

با اخراج میلانیچ از این پس هدایت تیم فوتبال لیدزیونایتد را که در جدول رده‌بندی رقابت‌ها هجدهم است،‌ بر عهده نیل ردفرن، مربی باسابقه آکادمی باشگاه لیدز خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟