صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شوخی مرگبار پلیس جوان در اداره آگاهی

کد خبر: ۴۴۴۷۴۳
| |
32288 بازدید
|

یک مامور پلیس که به دنبال شوخی مرگبار، سرباز وظیفه را در پلیس آگاهی غرب تهران کشته بود، دیروز پای میز محاکمه ایستاد و اشک ریخت.

به گزارش فرهیختگان، میثم 20 ساله که سرباز وظیفه بود، عصر بیستم بهمن 92 در اتاقک نگهبانی پلیس آگاهی غرب تهران با شلیک گلوله به سرش جان سپرد. با وقوع این حادثه، یک مامور پلیس به نام سجاد که عامل تیراندازی بود بازداشت شد و به شلیک مرگبار اعتراف کرد. سجاد گفت: «در حال شوخی با میثم بودم که دستم را روی ماشه چکاندم، اما ناخواسته یک تیر شلیک شد.»

وقتی در بررسی‌ها مشخص شد سجاد بارها با اسلحه خالی با سایر همکارانش شوخی کرده و آنها را به مرگ تهدید کرده بود، پرونده با صدور کیفرخواست به شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.

در جلسه رسیدگی به این پرونده که دیروز به ریاست قاضی باقری و با حضور چهار مستشار تشکیل شد، پدر و مادر میثم در جایگاه ویژه ایستادند و برای قاتل پسرشان حکم قصاص خواستند.

سپس متهم پشت تریبون دفاع ایستاد و در حالی که اشک می‌ریخت، گفت: «ساعت نزدیک به هفت عصر بود و می‌خواستم اسلحه‌ام را به اسلحه‌خانه تحویل بدهم و به خانه بروم که در اتاقک نگهبانی با میثم روبه‌رو شدم. چون همیشه خشاب را از اسلحه جدا می‌کردم و آن را در جیبم می‌گذاشتم، برای شوخی اسلحه را به سمت میثم گرفتم. او به پشت تخت رفت تا از تیررس من دور شود، اما چون فکر می‌کردم اسلحه خالی است دستم را روی ماشه چکاندم. وقتی پوکه از اسلحه خارج شد شوکه شدم. خودم را بالای سر میثم رساندم. وقتی دیدیم غرق خون روی زمین افتاده متوجه شدم که چه اتفاقی افتاده است.»

 این پسر 23 ساله در حالی که به‌شدت گریه می‌کرد، ادامه داد: «باور کنید من و میثم با هم دوست بودیم و هیچ خصومتی با هم نداشتیم. من قبلا هم با او چنین شوخی‌ای کرده بودم، اما این‌بار خشاب در اسلحه بود. من هرگز قصد کشتن او را نداشتم. مرگ او یک اتفاق تلخ بود.»

در پایان این جلسه هیات قضایی وارد شور شد تا رای صادر کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱۹
انتشار یافته: ۶۷
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
خدا به هر دو خانواده صبر بده ورحم کنه به این افسر نادان جوان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
این قتل شبه عمد حساب میشه اما اگر حقیقتا تعمدی نبود و سهوی بوده شایسته است خانواده مقتول با اخذ دیه از این افسر نادان بگذرند ولی ممنوع الفعالیت در پلیس شود.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
قتل عمد که نبوده. قصاص نمی شه. ولی تا آخر عمر اون افسر عذاب وجدان خواهد داشت
ناشناس
| United Kingdom |
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
برادر من سال‌ها پیش سرباز بود و می‌گفت افسر پلیسی بوده که این شوخی رو با اون‌ها می‌کرده. ظاهرن این شوخی خیلی رواج داره و باید فکری به حال این جور شوخی‌های خطرناک بشه.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
قتل با اسلحه شبه عمد محسوب مي شه ؟ اين افاضات كدام عالم علم حقوق است؟ قتل صد در صد عمدي محسوب مي شود هر چند فرد ادعا كند قصد كشتن فرد را نداشته . اسلحه را مسلح كرده به سمت فرد گرفته و ماشه را چكانده . كدام عامل باعث شبه عمد تلقي شدن قتل در اين ماجرا وجود دارد ؟ صرف اينكه بگويد شوخي كردم قتل با اسلحه را به قتل شبه عمد تبديل مي كند ؟ اگر اوليا دم رضايت ندهند به شما قول مي دهم دادگاه حكم قصاص مي دهد .
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
اينهمه مي گن با اسلحه شوخي نكنيد اونوقت افسر بي فكر ...
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
واقعا این فرد باید پلیس میشد و بهش اسلحه تحویل میدادند/ضمنا میگه طرف در رفته و رفته پشت تخت،ولی ایشون دنبالش رفته و تیر رو رها کرده.چه جالب.بکش یه نفرو بعد هم گریه کن و بگو شوخی کردم.همه هم گفته هاتو باور میکنن/
پاسخ ها
کلاه قرمزی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
از روی گفته هاش نتیجه گیری میکنی حرفاش نادرسته؟!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
به نظر من تون سیستمی که اجازه این افراد پلیس بشن باید بررسی بشه،اگر به همکارش نه به یک شهروند عادی هم همین کار رو می کرد اینطور برخورد میشد؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
ناشناس 12:15 - کاملا کوافقم باهات
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
با توجه به اينكه در گزارش امده كه متهم بارها با اسلحه خالی با سایر همکارانش شوخی کرده و آنها را به مرگ تهدید کرده لذا به نظر ميرسد كه مافوق اين مامور هم بعلت عدم برخورد مقتضى با وى مقصر است، بهتر است كه قبل از اينكه اسلحه را به دست مامورين بدهند به انها اموزش هاى لازم در مورد نحوه استفاده از ان داده و دائماً تحت كنترل باشند، اسلحه كه اسباب بازى نيست كه بتوان با ان شوخى كرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
درسته
احسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
پدر من نظامی بود.تو خونه حتی موقع بازی هم نمیذاشت اسلحه اسباب بازی رو به سمت همدیگه بگیریم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
دقیقا. تو آموزشی هم به ما بارها متذکر شدن حتی قبضه ی خالی و بدون خشاب رو هم سمت همدیگر نگیرید و هر کی از این شوخیا می کرد حسابی باهاش برخورد می کردن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
بهتراست بطور شوخی شوخی اعدام شود!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
علتش عدم آموزش صحیح وعدم انتخاب افراد اصلح برای شغل پلیس می باشد که بایستی در انتخاب افراد برای تصدی این مشاغل حساس کلیه فاکتور های استاندارد را رعایت نمود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
دقیقا همینه شما درست می گین کیه که گوش بده؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
ظرفیت و شعور دو نیاز جدی مامورین پلیس است که متاسفانه این ابله هیچکدام را نداشته ....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
سرباز بدبخت
وحید
|
United States
|
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
چنانچه از سوی مافوقش سخت توبیخ می شد ان جوان بیگناه الان زنده بود اخه یکی از این همکاراش نباید براش گزارش رد می کردند
پاسخ ها
ناشناس
| Australia |
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
اینه بدبختی ما
پرستار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
چه شوخی بی مزه ای
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
فکر کن شما با آمپول با همکارت شوخی کنی :|
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟