صفحه خبر لوگوبالا تابناک
منابع امنیتی عراق خبر دادند :

35 کشته و زخمی در حمله انتحاری در بغداد

منابع امنیتی عراق از یک انفجار امنیتی در شمال پایتخت این کشور و کشته و زخمی شدن بیش از 35 تن خبر دادند.
کد خبر: ۴۴۴۵۸۵
| |
2886 بازدید
منابع امنیتی عراق از یک انفجار امنیتی در شمال پایتخت این کشور و کشته و زخمی شدن بیش از 35 تن خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نوشته شبکه اسکای نیوز عربی، ظهر امروز یک عامل انتحاری جلیقه انفجاری خود را در میان داوطلبان پیوستن به ارتش و نیروهای مردمی عراق منفجر کرد.

به گفته مسئولان امنیتی عراق در این حمله انتحاری دست کم 8 داوطلب پیوستن به جنگ با داعش کشته و بیش از 30 تن دیگر زخمی شدند.

این انفجار در یک پایگاه نظامی در شمال بغداد که برای نام‌نویسی از داوطلبان اختصاص داده شده بود رخ داد. منابع امنیتی داعش را مسئول این حمله می‌دانند
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی