صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حراج كيك عروسي سلطنتي با قدمت 138 سال!

کد خبر: ۴۴۴۰۸
| |
10362 بازدید

يك تكه از كيك عروسي متعلق به خانواده سلطنتي انگليس، هفته گذشته در يك حراجي در بيرمنگام به قيمت 145 پوند عرضه شد.

به گزارش «ايرانتو»، اين تكه از كيك از مراسم عروسي پرنسس لوئيز، چهارمين دختر ملكه ويكتوريا در سال 1871 باقيمانده است.

جريان عروسي به دنبال تصميم لوئيز مبني بر ازدواج با يك فرد غير اشرافي به يك جنجال خبري تبديل شد. وي حاضر نشد ازدواج تحميلي با يك اشراف‌زاده ديگر را بپذيرد.

تكه كيك مذكور، به ضخامت 2.5 سانتيمتر با كاغذ پوستي محافظت مي‌شود و بخش كوچكي از كيك به ارتفاع 1.5 متر و وزن بيش از 100 كيلوگرم است كه در آن زمان، تهيه آن سه ماه طول كشيده بود.

مسئولان حراجي گفته‌اند، خريدار ميِ‌تواند هر كاري دلش خواست با كيك بكند، اما ما شديدا توصيه مي‌كنيم آن را نخورد!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟