صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شوراي المپيک آسيا خريد راي را رد کرد

کد خبر: ۴۴۳۵۶
| |
1426 بازدید

شوراي المپيک آسيا روز دوشنبه اتهامات مطرح شده در مورد شرکت در "خريد راي" براي تاثير در نتيجه انتخابات کرسي اين قاره در کميته اجرايي فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) را به شدت رد کرد و آن را "بي‌اساس" خواند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از سنگاپور، کميته اخلاقي فيفا چندي پيش از اين شورا که رياست آن را شيخ "احمد الصباح"‌ کويتي بر عهده دارد، خواسته بود ادعاهاي مربوط به رقابت بر سر قدرت در کنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) را توضيح دهد.

در حال حاضر کرسي آسيا در کميته قدرتمند اجرايي فيفا در اختيار "محمد بن همام" رييس AFC قرار دارد اما با پايان دوره‌اش در روز 8 مه ( 18ارديبهشت) بايد با شيخ "سلمان بن ابراهيم آل خليفه" شاهزاده بحريني بر سر اين سمت رقابت کند.

بن همان روز 30 مارس در يک مصاحبه تلويزيوني با شبکه "SBS" استراليا مدعي شده بود که شوراي المپيک آسيا از طريق کميته‌هاي ملي المپيک خود وعده‌هايي را به فدراسيون‌هاي فوتبال کشورها درصورت راي دادن به شيخ سلمان، داده است.

گفته مي‌شود فيفا پس از آن مصاحبه به درخواست "لس موراي" مجري استراليايي برنامه تصميم گرفت موضوع را بررسي کند.

اما شوراي المپيک آسيا با تکذيب چنين چيزي، تهديد به برخورد قانوني کرد.

اين شورا با ارسال بيانيه‌اي به خبرگزاري فرانسه اعلام کرد: شوراي المپيک آسيا کاملا چنين ادعاهايي را در مورد انتخابات AFC رد مي‌کند. کميته اخلاقي فيفا تا روز 16 آوريل به شورا فرصت داده بود که موضع خود را مشخص کند. اين شورا در همان روز اين اتهامات بي‌اساس را رد کرد و از فيفا خواست، منبع چنين ادعاهايي را معرفي کند اما فيفا نپذيرفت. با وجود اين شورا متوجه شد که اين مسئله ريشه در مصاحبه آقاي بن همام با شبکه SBS دارد. بن همام اين اتهامات را بدون هيچگونه مدرکي وارد کرده که اين هم بخشي از مبارزه غير عاقلانه اوست که باعث دو دستگي در فوتبال آسيا شده است.

در اين بيانيه آمده است: شوراي المپيک آسيا تا پايان انتخابات در روز 8 مه، منتظر اتهامات و شايعات بيشتري از سوي بن همام است. شورا نمي‌تواند چنين اتهاماتي را بي‌پاسخ رها کند و با حداقل 15 کشوري که آنها هم به اشتباه درگير ماجرا شده‌اند در حال انجام مراحل برخورد قانوني با اين به اصطلاح "منابع" است.

بن همام قطري که از سوي حريفان خود متهم به اداره ديکتاتوري کنفدراسيون فوتبال آسيا شده، اعلام کرده درصورت شکست در انتخابات کميته اجرايي فيفا، از سمت خود به عنوان رييس AFC هم استعفا مي‌دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟