دوست ندارند استقلال با قلعهنويي قهرمان شود
مديرعامل استقلال در آستانه آخرين بازي اين تيم در ليگ برتر گفت كه «عدهاي دوست ندارند استقلال با سرمربيگري امير قلعهنويي قهرمان شود.»
اميررضا واعظ آشتياني كه تيمش در شرايط حساسي قرار گرفته، روز گذشته در گفتگو با «جامجم» تاكيد كرد كه آرامش كامل در اردوگاه استقلال برقرار است.
استقلال تهران كه براي هفتههاي متوالي صدرنشين ليگ برتر بود در آخرين روزهاي اين فصل با يك شكست و يك تساوي، شانس قهرماني در ليگ را تا اندازه زيادي از دست داده و با 3 امتياز فاصله در جايگاه دوم قرار گرفته است، اما كورسوي اميد در دل مديرعامل استقلال همچنان وجود دارد. واعظ اگرچه شانس قهرماني تيمش را 50 درصد ميداند، اما اذعان دارد كه وضعيت براي آبيها شكننده است.
در اين هنگامه، اظهارات سرمربي سايپا و بيانيه ديروز وي بيش از هر چيز مديران استقلال را ناراحت كرده است.
واعظ آشتياني، اما ترجيح ميدهد به دليل حفظ منافع ملي از كنار اين موضوع بگذرد. او تنها به بيانيه ديروز باشگاه استقلال اشاره ميكند كه به گفته او «چقدر محترمانه با قضيه برخورد كرده است.»
وي درباره شرايط كنوني تيم استقلال ميگويد: «خوشبختانه درون تيم آرامش لازم برقرار است و ما بيتوجه به حاشيههاي صورت گرفته براي باشگاه، فعلا مشغول كار خودمان هستيم تا آخرين بازي ليگ خود را نيز به پايان ببريم. متاسفانه بعضي از روزنامههاي ورزشي در اين راستا حركت ميكنند كه روح و روان سرمربي تيم را به هم بريزند. همين قضيه تباني براي به هم ريختن آرامش دروني هر مربي كافي است و كنار آمدن با آن بسيار سخت است، اما با اين حال روزنامهها نميتوانند در تخريب روحيه تيم استقلال نقشي داشته باشند و ما بدقت اوضاع و احوال را تحتنظر داريم تا با آن روزنامههاي ورزشي كه در رابطه با استقلال تخريبي عمل كرده و به دروغ مسائلي را نسبت ميدهند، برخوردهاي قانوني لازم را اعمال كنيم. در هر صورت فضاي تيم بسيار خوب است و هيچ مشكلي از اين بابت نيست.
اما به هر حال وقتي سرمربي تيم در فشار مسائل روحي و رواني قرار دارد، چطور ميتوان انتظار داشت كه اين شرايط به اعضاي تيم منتقل نشود؟ آشتياني در پاسخ ميگويد: «قبول دارم كه تاثيرگذار است، اما امير قلعهنويي واقف است كه نبايد تنش درونياش را به تيم منتقل كند. ما هم در مجموعه مديريتي باشگاه اين مساله را پيگيري ميكنيم كه اين اتفاق نيفتد. هر چند كه اعتقاد دارم روش تخريبي صورت گرفته عليه قلعهنويي، روش ناجوانمردانه و نابخردانهاي بوده است و يقينا قلعهنويي هر تصميمي كه در اين رابطه بگيرد، در جهت استيفاي حقوق شخصياش خواهد بود.» وي تاكيد ميكند: فضاي تمرينات تيم در حال حاضر صميمانه است و هيچ مشكلي وجود ندارد. حتي ديديد كه موضوع دعواي امير قلعهنويي با ميثم منيعي نيز كذب محض بود.»
واعظ ميگويد: عدهاي دوست ندارند استقلال با امير قلعهنويي قهرمان شود. به هر حال خود قلعهنويي نيز با اين شرايط كنار آمده است و همه دست به دست هم دادهايم تا تيم نتايج خوبي را به دست آورد. البته فراموش نكنيد كه چه تيم قهرمان شود و چه نشود، كارنامه استقلال در اين فصل كارنامه موفقي است. ما فصل قبل سيزدهم شديم و در اين فصل شانس قهرماني به حساب ميآييم و معتقدم كه حركت رو به رشدي را پشت سر گذاشتهايم. تازه همه اينها در شرايطي است كه اگر ذوبآهن ببازد و ما پيام را در هفته آخر ببريم، قهرمان خواهيم شد.»
از مديرعامل آبيها ميپرسيم كه شانس قهرماني تيمش را تا چه حد ميداند؟ «شانس قهرماني 50 - 50 است و ما تحت هر شرايطي براي برد در مشهد به ميدان خواهيم رفت و از حوادث نيز غافل نيستيم كه هميشه آنگونه نشده كه همه فكر كردهاند.»
مديرعامل آبيها درباره ليگ قهرمانان آسيا ميگويد: قبول دارم كه در دور رفت نتايج خوبي نگرفتيم و در اين زمينه بدشانس بوديم، اما حوادث در فوتبال خبر نميكند و ما تمام هم و غم خود را گذاشتهايم براي بازيهاي برگشت و در راه صعود نيز چشم به هر 9 امتياز داريم.
واعظ آشتياني ميافزايد: بنابراين روز چهارشنبه در آزادي با تمام قدرت به مصاف امصلال خواهيم رفت تا با يك پيروزي فضاي تيم را براي بازي آخر ليگ از هر جهت آماده سازيم. ما در تهران ميزبان امصلال و الاتحاد عربستان هستيم و تنها بازي خارج از خانهمان با الجزيره امارات است و بايد از اين فرصت نهايت استفاده را ببريم. بواقع شرايط براي صعود استقلال از گروه مساعد است و اميدوارم پاسخگوي انتظارات هواداران خود باشيم.


