به مسئولان باشگاه اعتماد داریم
مرفاوی: بابت فصل جاری هنوز یک ریال هم نگرفتهایم
کد خبر: ۴۴۲۷۲۱
| | 2687 بازدید
سرمربی تیم فوتبال صبای قم تأکید کرد، اعضای کادر فنی و بازیکنان این تیم در فصل جاری هنوز یک ریال هم از باشگاه دریافت نکردهاند.
عبدالصمد مرفاوی در گفتوگو با تسنیم، درمورد وضعیت تیم صبای قم، حذف این تیم از مسابقات جام حذفی و مسائل مختلف دیگر به اظهارنظر پرداخته که مشروح آن در زیر میآید:
تسنیم: شکست مقابل شهرداری اردبیل و کنار رفتن از مسابقات جام حذفی برای شما غیرمنتظره نبود؟
بازیهای جام حذفی و درمجموع فوتبال قابل پیشبینی نیست. شما دیدید که چند تیم لیگ برتری دیگر هم از دور مسابقات حذف شدند.
چه عاملی باعث شد در این بازی تن به شکست دهید؟
بازیکنان ما در این مسابقه انگیزه نداشتند و از درگیریها فرار میکردند ولی تیم حریف بسیار باانگیزه و محکم فوتبال بازی کرد. زمانی هم که یک تیم در زمین مسابقه بیشتر بدود و بیشتر درگیر شود، قطعاً برنده خواهد شد.
ظاهراً هنوز مشکلات مالی شما برطرف نشده است؟
اکثر بازیکنان صبا و همچنین کادر فنی چنین مشکلاتی دارند و ما بابت فصل جاری یک ریال هم نگرفتهاند. من از مسئولان باشگاه میخواهم تا هرچه زودتر این مشکلات را برطرف کنند. تیم ما در لیگ برتر وضعیت خوبی دارد و حیف است که چنین مسائلی تمرکز تیم را بههم بزند.
تا چه زمانی میخواهید از باشگاه وعده و وعید بشنوید؟
ما وظایف خودمان را انجام میدهیم و به مسئولان باشگاه هم اعتماد داریم. امیدوارم هرچه زودتر آنها هم مشکلات ما را حل کنند.
ماجرای مصاحبه یکی از دوستان شما که گفته بود نباید با ساکت الهامی کار میکردید، چیست؟
ما مشکلی با هم نداریم و کارمان را انجام میدهیم. درست نیست که به این مسائل بپردازیم و باید تمرکزمان روی مسائل فنی باشد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


