مشكل استقلال نداشتن ليدر در درون زمين
مديرعامل اسبق باشگاه استقلال تهران گفت: مشكل كنوني اين تيم نداشتن يك ليدر در درون زمين است.
كاظم اوليايي در گفت و گو با فارس تصريح كرد: نگاهي به بازيهاي استقلال نشان ميدهد كه اين تيم در بازيهاي حساس در دقايق پاياني گل خورده است. به عنوان مثال در بازي رفت و برگشت مقابل پرسپوليس، ديدار مقابل الاتحاد عربستان و بازي با سايپا اين اتفاق رخ داد.
مديرعامل باشگاه پاس همدان ادامه داد: دليل اينكه استقلال در دقايق پاياني گل ميخورد به نداشتن يك بازيكن با تجربه و كسي كه نقش ليدر را بازي كند بر ميگردد. در اين ميان نه سرمربي تقصير چنداني دارد؛ نه مديرعامل مقصر است و نه عوامل بيروني نقش دارد.
اوليايي خاطرنشان كرد: بازيكناني كه به عنوان كاپيتان اول، دوم و سوم در استقلال حضور دارند از نظر معدل سني با ساير بازيكنان تقريبا در يك سطح قرار دارند. طبيعي است كه در اين شرايط كاپيتانهاي استقلال كارايي چنداني نخواهند داشت.
وي يادآور شد: در سالهاي گذشته شايد محمود فكري از لحاظ فني خيلي نميتوانست به استقلال كمك كند اما او از لحاظ تجربه و شرايط سني قابليت اين را داشت كه استقلال را درون زمين جمع كند. بازيكنان از او حرف شنوي داشتند و فكري ميتوانست درون زمين مديريت بحران كند.چيزي كه هم اكنون خلاء آن در استقلال ديده ميشود.
اوليايي اظهار داشت: اگر استقلال ميتوانست بازيكني همانند عنايتي را جذب كند مشكلاتش كمتر ميشد. عنايتي ميتوانست همان نقشي كه فكري، شاهين بياني، رضا حسنزاده و رضا نعلچگر در سالهاي نه چندان دور در استقلال ايفا ميكردند را اجرا كند.
مديرعامل پیشین استقلال در بخش ديگري از صحبتهايش در خصوص شرايط تيم ملي عنوان كرد: تيم ملي در حال حاضر نياز به آرامش دارد و اين آرامش از مايلي كهن به بازيكنان تزريق شود. اميدوارم مايلي كهن و ساير افرادي كه به نوعي در اين فوتبال سهيم هستند مشكلات را فراموش كنند تا راه صعود ملي به جام جهاني هموار شود.


