هیئتی از ایران به اجلاس دوربان 2 می‏رود

آقایان عابدی و کریمی قدوسی از اعضای کمیته حقوق بشر مجلس ایران به نمایندگی از کشورمان در اجلاس دوربان 2 حضور خواهند یافت.
کد خبر: ۴۴۲۰۱
| |
3989 بازدید
هیئتی 2 نفره از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران در اجلاس دوربان 2 شرکت خواهد کرد.

حجت الاسلام حسین سبحانی نیا در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، اعلام کرد : در اجلاس دوربان 2 که قرار است در کشور سوئیس برگزار شود 2 نفر به انتخاب هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی شرکت خواهند کرد.

نماینده مردم نیشابور در مجلس با اشاره به اینکه اجلاس دوربان 2 در خصوص مسائل حقوق بشر و مقابله با تبعیض و نژاد پرستی برگزار می شود، گفت : آقایان عابدی و کریمی قدوسی از اعضای کمیته حقوق بشر مجلس ایران به نمایندگی از کشورمان در اجلاس دوربان 2 حضور خواهند یافت.

دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور بعد از ظهر امروز یکشنبه برای حضور در اجلاس دوروزه دوربان که از فردا آغاز می شود ، عازم سوئیس خواهد شد و هیهت پارلمانی نیز وی را در این سفر همراهی خواهد کرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی