بادامچیان:‌ جامعتین باید محور اصولگرایان باشد

یک عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: ائتلاف اصولگرایان برای انتخابات سال آینده باید بر محوریت جامعتین شکل بگیرد.
کد خبر: ۴۴۱۷۸۶
| |
2764 بازدید
یک عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: ائتلاف اصولگرایان برای انتخابات سال آینده باید بر محوریت جامعتین شکل بگیرد.

اسد الله بادامچیان در گفت‌و‌گو با ایسنا، با بیان این‌که اصولگرایان می‌توانند با محوریت جامعتین به ائتلاف دست یابند خاطر نشان کرد :‌ حزب موتلفه معتقد است در این ائتلاف فصل الخطاب باید نظر جامعتین باشد.

وی در ادامه با اشاره به این‌که جامعه روحانیت و جامعه مدرسین حزب نیستند، بلکه نهادی هستند که در سال 41 تشکیل شده اند خاطرنشان کرد :‌اگر برای تعیین مصادیق در زمان انتخابات به اختلاف خوردیم، باید جامعتین را به عنوان حکم در نظر بگیریم.

وی درپایان در پاسخ به این سوال که چرا جامعتین در انتخابات ریاست جمهوری نتوانستند همگرایی در میان اصولگرایان ایجاد کنند، اظهار کرد: جامعتین نظرات خود را در آن مقطع اعلام کردند، اما کسانی که به نظر جامعتین توجه نکردند خودشان آسیب دیدند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی