افشارزاده: مشکل بازیکن عراقی استقلال حل شد
کد خبر: ۴۴۱۶۹۳
| | 4812 بازدید
مدیرعامل باشگاه استقلال با اشاره به تلاش این باشگاه برای حل مشکل خروجی بازیکن عراقی آبیها گفت: مشکل کرار مالیاتی نبود و ما آن را حل کردیم.
بهرام افشارزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیت جاسم کرار بیان کرد: مشکل جاسم کرار مالیاتی نبود و اینطور که مطرح کرده بودند نبود. من نمیدانم که چرا گفتن مشکل مالیاتی دارد.
وی در ادامه تاکید کرد: جاسم کرار یک مشکل شخصی داشت که مربوط به زمانی بود که در تبریز حضور داشت و ما آن را تقریبا حل کردهایم.
مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد اینکه کرار مدعی شده اتومبیل خود را فروخته تا 117 میلیون تومان بدهی مالیاتی خود را پرداخت کند، نیز تاکید کرد: باز هم تاکید میکنم که مشکل او مالیاتی نبوده و هر چه بوده آن را برطرف میکنیم.
افشارزاده همچنین گفت: به طور کامل مشکل این بازیکن حل شده و او دیگر مشکلی برای خروج از ایران نخواهد داشت.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


