فوتبال مقدماتي ملت هاي آفريقا 2015

پيروزي مصر ، تساوي سنگال و تونس

کد خبر: ۴۴۱۳۰۴
| |
2338 بازدید
هفته سوم دور چهارم و پایانی مقدماتی رقابت های فوتبال جام ملت های آفریقا 2015 مغرب از جمعه پیگیری شد.

به گزارش گلز ، نتایج و برنامه این رقابت ها به شرح زیر است :

* گروه سه : 

لسوتو 0 - 0 آنگولا 

- بورکینافاسو با 6 امتیاز در صدر قرار گرفت و گابون با 4 و لسوتو با 2 امتیاز دوم و سوم هستند. آنگولا با یک امتیاز چهارم است.

* گروه 7 : 

بوتسوآنا 0 - 2 مصر ( گل ها : محمد الننی در دقیقه 56 و محمد صلاح 62)

سنگال 0 - 0 تونس 

- سنگال و تونس با 7 امتیاز اول و دوم هستند و مصر با 3 و بوتسوآنا بدون امتیاز در رده های بعدی قرار دارند.

----
** برنامه : 

* شنبه 19 مهر : 

* گروه یک :

کنگو - آفریقای جنوبی

سودان - نیجریه 

- در جدول تیم کنگو با 6 امتیاز در صدر قرار دارد و آفریقای جنوبی با 4 و نیجریه با یک امتیاز دوم و سوم هستند.سودان بدون امتیاز چهارم است.

* گروه دو : 

مالاوی - الجزایر

اتیوپی - مالی 

- الجزایر با 6 امتیاز در صدر قرار گرفت و مالی و مالاوی با 3 امتیاز دوم و سوم هستند.اتیوپی بدون امتیاز چهارم است.

* گروه سه : 

گابن - بورکینافاسو

- بورکینافاسو با 6 امتیاز در صدر قرار گرفت و گابون با 4 و لسوتو با 2 امتیاز دوم و سوم هستند. آنگولا با یک امتیاز چهارم است.

* گروه چهار : 

سیرالئون - کامرون 

کنگو دموکراتیک - ساحل عاج 

- کامرون با 6 امتیاز در صدر است و دموکراتیک کنگو و ساحل عاج با 3 و سیرالئون بدون امتیاز دوم تا چهارم هستند.

* گروه 5 : 

اوگاندا - توگو 

گینه - غنا 

- اوگاندا و غنا با 4 امتیاز اول و دوم هستند و گینه با 3 و توگو بدون امتیاز در رده های بعدی قرار دارند.

* گروه شش : 

موزامبیک - کیپ ورد

نیجر - زامبیا

- کیپ ورد با 6 امتیاز در صدر تثبیت شد و موزامبیک با 2 و زامبیا و نیجر با یک امتیاز دوم تا چهارم هستند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی