متشرعی: با تمام قوا لیگ را شروع میکنیم
کد خبر: ۴۴۱۱۵۹
| | 1384 بازدید
سرمربی تیم بسکتبال بانوان آرارات گفت: تمرینات ما به طور منظم از مرداد آغاز شده و تمام برنامهریزیمان برای قهرمانی است.
شایسته متشرعی در گفتوگو با فارس، درباره آغاز سوپرلیگ بسکتبال و تمرینات آرارات برای این رقابتها گفت: ما از مردادماه تمریناتمان را آغاز کردهایم. دو بازیکن جوان هم گرفتهایم که تمرینات را با ما شروع کردهاند. بازیکنان باانگیزهای هستند و در این مدت نشان دادند میتوانند با نظم کنار سایر ورزشکاران کار کنند. آرارات در یک تورنمنت ارامنه هم حضور داشته و حالا با تمام قوا لیگ را شروع میکنیم.
وی در پاسخ به این سوال که تیم قزوین بعد از سالها قهرمانی امسال در لیگ حضور ندارد، چه نظری در این باره دارید، اظهار داشت: حیف است چنین تیمی که قهرمان بوده دیگر نباشد. جایشان خالی است.
سرمربی تیم بسکتبال بانوان آرارات در پاسخ به این سوال که فکر میکنید در غیاب قزوین بتوانید قهرمانی را به دست آورید، اظهار داشت: ما سال گذشته هم در دیدار با قزوین بازی را بردیم و فقط به دلیل تفاضل گل نایبقهرمان شدیم. فاصله زیادی با قهرمانی نداشتیم. تمام برنامهریزی ما برای قهرمانی است و امیدواریم بهترین بازدهی را داشته باشیم.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


