سیدبندی قرعه‌‌کشی لیگ قهرمانان اروپا تغییر می‌کند

کد خبر: ۴۴۱۱۱۰
| |
2002 بازدید
اتحادیه فوتبال اروپا در نظر دارد نحوه سیدبندی قرعه‌کشی تیم‌های حاضر در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا را تغییر دهد.

به گزارش تسنیم و به نقل از نشریه آس، اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) در نظر دارد شیوه سیدبندی (تقسیم بندی تیم‌ها برای قرعه‌کشی بر اساس رتبه و جایگاه آنها) را تغییر دهد.

شیوه قبلی سیدبندی قرعه‌کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا که بر اساس جایگاه آنها در رده بندی ضریبی یوفا صورت می‌گرفت، با انتقاداتی گسترده‌ای مواجه بود و افرادی زیادی خواهان تغییر این شیوه شده بودند.

به گفته جانی اینفانیتو، دبیر کل یوفا، طرح جدید یوفا به این صورت است که در سیدبندی تیم‌های حاضر در مرحله گروهی، مدافع عنوان قهرمانی رقابت‌ها به همراه قهرمانان هفت لیگ مطرح اروپا در گلدان یک قرار می‌گیرند و صدرنشینان گروه‌های هشت‌گانه مهمترین تورنمنت باشگاهی دنیا خواهند شد.

سیدبندی قرعه‌کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا بر اساس جایگاه تیم‌ها در رده‌بندی ضریبی یوفا،‌ امسال سبب شد که سه تیم از لالیگا، رئال مادرید، ‌بارسلونا و اتلتیکومادرید و دو تیم از انگلیس، چلسی و آرسنال صدرنشین گروه‌های خود باشند در حالی که منچسترسیتی، قهرمانی فصل گذشته لیگ برتر و یوونتوس قهرمانی سری A‌ ایتالیا از گلدان دوم در گروه‌‌ خود قرار بگیرند.

اینفانیتو در خصوص شیوه جدید سیدبندی لیگ قهرمانان اروپا به شبکه اسکای گفت: مردم برای درک اینکه چرا قهرمانی یک کشور باید در جایگاهی پایین‌تر از تیم سوم لیگ یک کشور دیگر باشد مشکل داشتند. به همین دلیل و به توصیه اکید کمیته رقابت‌‌های باشگاهی یوفا،‌ شیوه سیدبندی تیم‌ها از فصل آینده تغییر خواهد کرد و در ابتدای سال 2015 با معرفی قوانین جدید به مرحله اجرا درخواهد آمد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی