صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شجاعی: صبح تب و لرز کردیم

کد خبر: ۴۴۱۱۰
| |
1733 بازدید

مسعود شجاعي و جواد نكونام با كاروان اوساسونا به آلمريا نرفته‌اند.

به گزارش گل، اين دو آس ايراني ديروز صبح به محض بيدار شدن از خواب با تن دردي عجيب و بي‌سابقه مواجه شدند و در نهايت به‌دليل تب و لرز شديد نزد پزشك اوساسونا رفته و از سفر به آلمريا عذر خواستند.

اين درحالي است كه طرفداران اين دو بازيكن در ايران و پامپلونا در انتظار ادامه درخشش زوج ايراني اوساسونا بودند. مسعود شجاعي در اين‌باره مي‌گويد:«واقعا كاري از دستمان برنمي‌آمد.

من و جواد در كمال تعجب با هم سرما خورديم و نمي‌توانيم تيم‌مان را همراهي كنيم.» اين به‌خصوص براي مسعود بسيار دردناك است. او دوست داشت براي سومين هفته متوالي در تيم منتخب هفته قرار بگيرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟