صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گریزمان: در حد و اندازه ریبری نیستم

کد خبر: ۴۴۰۳۸۹
| |
2119 بازدید
هافبک ۲۳ ساله اتلتیکومادرید معتقد است در سطح ستاره بازنشسته تیم ملی فرانسه نیست.

به گزارش تسنیم، آنتونیو گریزمان در گفت‌و‌گو با روزنامه «اکیپ» فرانسه گفت: من جانشین ریبری نیستم و باید بگویم در حد و اندازه او نیستم. به هر حال احساس نمی‌کنم بابت این موضوع چه از جانب رسانه‌ها و چه در زمین مسابقه فشاری روی من باشد.

پس از اینکه فرانک ریبری به دلیل مصدومیت شانس حضور در جام جهانی 2014 برزیل را از دست داد وی به تازگی از بازی‌های رده ملی اعلام بازنشستگی کرد.

وی افزود: می‌توان گفت که در حال حاضر به توصیه‌های بازیکنانی همچون کریم بنزما در تیم ملی فرانسه نیاز دارم ولی وقتی که مرحله پایانی یورو 2016 آغاز شود داستان فرق می‌کند چرا که آن موقع 25 ساله هستم و آنتونیو گریزمان باتجربه‌تری هستم.

گریزمان پس از پایان رقابت‌های جام جهانی 2014 که عملکرد خوبی برای تیم ملی فرانسه داشت به اتلتیکومادرید پیوست. او تاکنون 10 بازی ملی با 3 گل‌زده در کارنامه‌اش به ثبت رسانده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا