صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

برادعي: 3تا 8سال، فاصله ايران تا بمب اتم

کد خبر: ۴۴۰
| |
3352 بازدید

محمد البرادعي گفت: ايران براي توليد سلاح هسته‌اي به سه تا هشت سال زمان نياز دارد.

به گزارش ايسنا، خبرگزاري «رويترز»‌ گزارش داد: محمد البرادعي، مديركل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي درگفت‌وگو با روزنامه «لوموند» كه امروز (دوشنبه) منتشر شد،‌ اظهار كرد:‌ من نمي‌توانم درباره نيات آنها قضاوت كنم، اما به فرض اين‌كه ايران قصد توليد بمب اتمي را داشته باشد براي موفقيت بين سه تا هشت سال زمان نياز دارد.

وي اظهار كرد: تمامي سرويس‌هاي اطلاعاتي در اين باره توافق دارند.

البرداعي همچنين گفت كه از زور فقط بايد زماني استفاده شود كه تمامي گزينه‌هاي ديپلماتيك شكست خورده باشد.

وي ادامه داد كه براي آن‌كه ديپلماسي، تحريم، گفت‌و‌گو و مشوق‌ها ثمر بدهد زمان بسياري وجود دارد.

البرادعي گفت: مي‌خواهم همه از اين ايده كه ايران يك تهديد خواهد بود و اينكه ما در حال حاضر با اين مساله روبرو هستيم كه آيا بايد ايران را بمباران كرد يا اجازه داد كه بمب در اختيار بگيرد، دور شوند.

وي افزود: ما به هيچ وجه در چنين موقعيتي قرار نداريم. عراق نمونه‌اي روشن از آن است كه در بسياري از موارد توسل به زور مشكل را به جاي آنكه حل كند بدتر كرده است.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، البرادعي اظهار كرد كه «ما براي به كار بردن همه ابزارهاي ديپلماتيك از جمله تحريم، گفت‌و‌گو، همه هويج‌ها و همه چماق‌هايي كه در اختيار داريم، فرصت زيادي داريم».

مذاكرات ايران و آژانس بين المللي انرژي اتمي امروز براي سومين روز متوالي ادامه دارد.

هم‌چنين قرار است سعيد جليلي و علي لاريجاني فردا در رم با «خاوير سولانا»، رئيس‌ سياست خارجي اتحاديه اروپا و نماينده «1+5» ديدار و گفت‌وگو كنند.

تور کیش
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات