تصویر: دست دادن اوباما و چاوز با هم
بنابر این گزارش، اوباما و هوگو چاوز پیش از آغاز به کار این نشست با یکدیگر احوالپرسی کوتاهی کردند.
«هوگو چاوز» و «باراک اوباما» رؤساي جمهوري ونزوئلا و آمريکا شب گذشته در حاشيه نشست سران کشورهاي قاره آمريکا با يکديگر دست دادند.
به گزارش شبکه ايران به نقل از خبرگزاري فرانسه، «هوگو چاوز» و «باراک اوباما» رؤساي جمهوري ونزوئلا و آمريکا جمعه شب در حاشيه نشست سران قاره آمريکا که در «ترينيدا و توباگو» برگزار ميشود، به طور غيرمنتظره با يکديگر دست دادند.

بنابر اين گزارش، اوباما و هوگو چاوز پيش از آغاز به کار اين نشست با يکديگر احوالپرسي کوتاهي کردند.
يک مقام رياست جمهوري ونزوئلا با اشاره به اين که اين احوالپرسي چند لحظه بيشتر طول نکشيد، افزود: روساي جمهوري دو کشور، پيش از شروع مراسم افتتاحيه نشست، پس از اينکه ذيدن يکديگر با هم احوالپرسي کردند.
يک مقام رياست جمهوري ونزوئلا با اشاره به اين که اين احوالپرسي چند لحظه بيشتر طول نکشيد، افزود: روساي جمهوري دو کشور، پيش از شروع مراسم افتتاحيه نشست، پس از اينکه ذيدن يکديگر با هم احوالپرسي کردند.
وي اظهار داشت: چاوز به زبان اسپانيولي به اوباما سلام کرد و رئيس جمهوري آمريکا به زبان انگليسي به وي پاسخ داد. چاوز در اين احوالپرسي به اوباما گفت: من هشت سال پيش با همين دستها با «جورج بوش» رئيس جمهوري سابق آمريکا دست دادم.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
چه خوبه انسان زمانی به کسی دست بده که دل داده باشه و کسی به انسان دل میده که حداقل با عقاید و آرمانهای او در تضاد نباشه !کاربر عزیز آیا زمان دست دادن دوست آقای چاوز به آقای اوباما رسیده؟


