صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جليلي: ايران قدرت پوشالي آمريکا را آشکار کرد

دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی گفت: ملت ایران پوشالی بودن قدرت موهوم آمریکا و قدرت‌های استکباری را نشان داد.
کد خبر: ۴۳۸۲۹۸
| |
4689 بازدید

دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی گفت: ملت ایران پوشالی بودن قدرت موهوم آمریکا و قدرت‌های استکباری را نشان داد.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، سعید جلیلی در مراسم افتتاحیه دومین کنفرانس بین‌المللی افق نو با اشاره به نگاه تفکر مدرن به انسان افزود: تعریف ناقص از حقیقت و هستی ظلم بزرگ جاهلیت مدرن به انسان است و این نگاه که مملو از تحقیرانسان است کرامت و آزادی واقعی او را نادیده گرفته است و ابعاد شخصیتی انسان را محدود می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نگاه جاهلیت مدرن به مقولاتی همچون سیاست، فرهنگ و هنر گفت: این رویکرد امروز به مدد استفاده از رسانه، هنر و فن آوری های نوین ارتباطی و با استفاده از سایر ساز و کارهای سیاسی امکان ویژه ای برای تزویر و فریب پیدا کرده است.
دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی افزود: امروز دنیا شاهد است که فاشیستی ترین رفتارها در کشتن انسان های بی گناه و حمایت از آن با افتخار توسط نظام های لیبرال دموکراسی صورت می گیرد زیرا فکر می‌کنند با ابزار سیاسی همراه با استخدام هنر و رسانه می‌توانند واقعیت‌ها را مخفی کنند و وارونه نشان دهند.

جلیلی گفت: هزاران کودک زیر شدیدترین بمباران‌ها توسط مدعیان حقوق بشر و دموکراسی کشته می‌شوند اما نه تنها شورای امنیت قطعنامه‌ای صادر نمی‌کند بلکه ابزار هنر و رسانه نیز آن را می‌پوشاند.

دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی در ادامه سخنانش با اشاره به برخی فریب‌های نظام سلطه افزود: خود آن‌ها گروه‌های تروریستی را می‌سازند و پشتیبانی و تقویت می کنند و سپس به بهانه تروریست‌ها به کشورها یورش می برند و اشغال می کنند.

جلیلی در ادامه به موضوع مبارزه با سلاح های هسته ای اشاره کرد و گفت: امروزه مردم دنیا شاهدند کسانی ادعای مبارزه با سلاح هسته ای را دارند که خود دارای هزاران کلاهک هسته ای هستند و همین امروز هم مشغول ساخت و آزمایش نسل های جدید این سلاح هستند و با تزویر و فریب خود را در جایگاه مدعی معرفی می‌کنند.

دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی افزود: جمهوری اسلامی ایران عضو ان‌پی‌تی است و سلاح هسته ای را نامشروع و ناکارآمد می داند و قائل به شعار سلاح هسته ای برای هیچ کس و انرژی صلح آمیز هسته ای برای همه است و به عنوان عضو NPT بیشترین همکاری را با آژانس داشته و آژانس بارها اعلام کرده که هیچ انحرافی از فعالیت‌های صلح آمیز هسته ای نداشته است.

وی ادامه داد: تاسیسات هسته ای ایران زیر نظر دوربین ها و بازرسان آژانس قرار دارد و نظام سلطه و فریب به سرکردگی رژیم آمریکا بیش از 10 سال است سعی دارد به افکار عمومی دنیا و به خصوص مردم آمریکا درباره فعالیت ها القاء نگرانی نماید و بدون هیچ دلیلی و به بهانه های واهی کارکردن تعدادی سانتریفیوژ زیر نظر آژانس برای مصارف صلح آمیز هسته ای را تهدیدی برای صلح و امنیت جهانی وانمود کند.

جلیلی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های هسته‌ای آمریکا و خطر آن برای امنیت جهانی گفت: چطور دولت آمریکا برای وجود مواد غنی شده زیر نظر آژانس و برای مصارف صلح آمیز اظهار نگرانی می‌کند، اما برای مفقود شدن 178 کیلوگرم اورانیوم غنی شده آن هم در داخل خاک آمریکا که جان و امنیت شهروندان آمریکا را تهدید می‌کند برای چند دهه سکوت کرده و این خبر بایکوت می‌شود.

وی تاکید کرد: این مثال و صدها مثال مشابه نشان می‌دهد قدرت های استکباری نه تنها حقوق سایر ملت ها بلکه حقوق و امنیت ملت خود را نیز نادید می گیرند و آنچه امروز توسط قدرت های استکباری دنبال می شود صرفا منافع عده‌ای اندک و صاحبان کلوپ های ثروت و قدرت است.
جلیلی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تجربه انقلاب اسلامی کشورمان گفت: انقلاب اسلامی ایران با الهام از آموزه های پیامبران الهی و بر اساس اندیشه های متعالی نوید بخش تمدنی جدید است؛ تمدنی که سیر انسان را نه تنها در حیات مادی بلکه در مسیری تا سوی خدا ترسیم می کند و نیک فرجامی و سعادت را برای انسان در دنیا و آخرت می‌خواهد.

دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی کشورمان در ادامه سخنانش با اشاره به ویژگی‌های تمدنی انقلاب اسلامی افزود: انقلاب اسلامی ایران نشان داد می‌توان در مقابل نظام سلطه ایستاد، مقاومت کرد، پیروز شد و پیشرفت کرد و امروز تمام نگرانی نظام سلطه از شکل گیری و ریشه دواندن و تکثیر چنین تمدنی است، اما روز به روز به عجز و ضعف خود در برابر این تمدن غنی بیشتر پی می برند.

وی گفت: تمام قدرت‌های استکباری در جنگ هشت ساله صدام علیه ملت ما پشتیبان صدام بودند و هر آنچه توانستند از سلاح شیمیایی را در اختیار صدام قرار دادند، اما ملت ما پیروز شد و امروز خود آن‌ها اعتراف می‌کنند ایران نه بدون آمریکا بلکه در مبارزه با آمریکا پیشرفت کرده و به قدرتی بزرگ تبدیل شده است و اقتدار ایران غیر قابل انکار است.

جلیلی افزود: ملت ایران لخت بودن نظام سلطه و پوشالی بودن قدرت موهوم آمریکا و قدرت‌های استکباری را در برابر ایمان ملت‌ها نشان داد؛ الگوی انقلاب اسلامی تکثیر شده است و با الهام از این الگو جنوب لبنان آزاد می شود.

وی گفت: پس می‌توان ایستاد، مقاومت کرد، پیروز شد، پیشرفت کرد و تکثیر شد؛ وقتی نظام سلطه با سخت افزار و جنگ افزار نتوانست در برابر نرم افزار انقلاب اسلامی موفق شود، مطمئن باشید در جنگ نرم و در عرصه های فرهنگی، هنری و رسانه ای شکست های بزرگتری را متحمل خواهد شد.

دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: آنگاه که چراغ حقیقت روشن شود باطل خواهد رفت چرا که باطل رفتنی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟