طرح استخدام فارسی زبانان در وزارت دفاع آمریکا

کد خبر: ۴۳۷۷۳۶
| |
10526 بازدید
وزارت دفاع آمریکا بر اساس برنامه‌ای جذب متخصصان ویژه قصد دارد تا مهاجرین غیرقانونی فارسی زبان را به استخدام خود درآورد.

به گزارش فارس به نقل از وبگاه خبری «میلیتری تایمز»،بر اساس سیاست جدید وزارت دفاع آمریکا این کشور درصدد کاهش فشار بر مهاجران غیرقانونی و ایجاد شرایطی برای جذب آن‌ها در دولت می‌باشد.

بر اساس این گزارش، وزارت دفاع آمریکا قصد دارد تا با تغییر وضعیت اقامتی اسکان مهاجران غیر قانونی، آن‌ها را به جذب خود در آورد.

بر اساس این طرح وزرات دفاع آمریکا خواهان بکارگیری مهاجران فارس، عرب، چینی و پشتو برآمده است. پنتاگون قصد دارد تا از این مهاجران در سمت‌های کلیدی و تخصصی استفاده نماید.

گفتنی است،این برنامه وزارت دفاع آمریکا «MAVNI» نام دارد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار
وب گردی