صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توقف شماره‌گذاری برخی خودروهای سواری

مشاور انجمن خودروسازان ایران از توقف شماره‌گذاری برخی خودروهای سواری داخلی به دلیل نداشتن کپسول آتش‌نشانی خبر داد.
کد خبر: ۴۳۷۲۹۴
| |
10502 بازدید
|
۲

مشاور انجمن خودروسازان ایران از توقف شماره‌گذاری برخی خودروهای سواری داخلی به دلیل نداشتن کپسول آتش‌نشانی خبر داد.

داوود میرخانی رشتی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد:‌ از ابتدای مهر شماره‌گذاری برخی خودروهای سواری داخلی به دلیل اجرایی شدن استاندارد اجباری نصب کپسول آتش‌نشانی، متوقف شده است.

وی با بیان این‌که سایپا از جمله شرکت‌هایی است که شماره‌گذاری محصولات آن متوقف شده است، خاطرنشان کرد: ایران خودرو اما با ارائه جدول زمان‌بندی برای نصب کپسول مهلت جدیدی گرفته و محصولات آن همچنان شماره‌گذاری می‌شود.

مشاور انجمن خودروسازان ایران ادامه داد: تصویب و اجرای استاندارد اجباری نصب کپسول آتش‌نشانی درخودروهای سواری در حالی است که در هیچ کجای دنیا این کار اجباری نیست و اصلا مشخص نیست به چه دلیل چنین استانداردی تصویب شده است.

وی افزود: ما به این استاندارد معترض هستیم و اعتراض خود را در شورای سیاست‌گذاری خودرو نیز مطرح کرده‌ایم و قرار شده این موضوع در شورای عالی استاندارد پیگیری شود.

میرخانی رشتی با بیان این‌که با توجه به اجباری نبودن نصب کپسول آتش‌نشانی در جهان، خودروهای وارداتی نیز دارای این کپسول نیستند، تصریح کرد: با این حال خبری در رابطه با توقف شماره‌گذاری خودروهای وارداتی منتشر نشده و خودروسازان داخلی با این مشکل مواجه هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۴
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
United States
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۴
نه که الباقی استانداردهای جهانی رو رعایت میکنند، همین یکی براشون سنگینه!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۴
بجای آن کیفیت تولید ماشین را بالا ببرید تا کمتر آتش بگیرد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟