سخن مهم روحانی برای خبرگزاری های خارجی
کد خبر: ۴۳۷۲۰۱
| | 7973 بازدید
خبرگزاری ایتارتاس این بخش از سخنان رییس جمهوری ایران را برجسته کرد که کشورهایی که از شبه نظامیان درخاورمیانه پشتیبانی کرده اند، باید به خاطر رفتار خود پوزش بخواهند.
به گزارش ایرنا،آسوشیتدپرس نیز به این بخش از سخنان حسن روحانی توجه ویژه کرد که هدف افراط گرایانی که در خاورمیانه آشوب می کنند، تخریب تمدن و اسلام هراسی است.
این خبرگزاری به نقل از رییس جمهوری نوشت :فعالیت گروه های افراط گرا، زمینه را برای دخالت نیروهای خارجی در منطقه فراهم می کند.
آسوشیتدپرس به نقل از سخنان حسن روحانی نوشت: تندروها از سراسر جهان و با یک ایدیو لوژی برای خشونت و افراط گری به خاورمیانه آمده اند.
این خبرگزاری همچنین به نقل از روحانی افزوده است : همه کشورهایی که از افراط گراها پشتیبانی کرده اند، باید در پیشگاه نسل گذشته و در برابر نسل آینده عذرخواهی کنند.
خبرگزاری رویترز نیز می نویسد: ایران برخی سازمان های اطلاعاتی را مسوول افراط گرایی می داند.
به نوشته رویترز، روحانی در شصت و نهمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل گفت که بر عهده کشورهای منطقه است که راهکاری برای این مشکل بیابند.
وی افزود: آژانس های اطلاعاتی خاصی، تیغ را به دست مردان دیوانه داده اند و آنها اکنون به کسی رحم نمی کنند.
رویترز به نقل از حسن روحانی می افزاید: راهکار مناسب برای این سردرگمی از درون منطقه می آید و برای حل این مشکل راه حلی منطقه ای با حمایت بین المللی لازم است نه اینکه راهکاری از خارج از منطقه مورد استفاده قرار گیرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


