صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ضراب نمی‌خواهد نامش کنار بابک زنجانی باشد

کد خبر: ۴۳۶۹۱۵
| |
6554 بازدید
یک عضو اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه هیچ‌گاه «رضا ضراب» خود را به عنوان شخصی که برای پرداخت بدهی بابک زنجانی اعلام آمادگی کرده، معرفی نکرده است، گفت: رضا ضراب حتی از اینکه نامش در کنار بابک زنجانی برده شود، ناراحت است.

به گزارش ایسنا، حمید حسینی که به تازگی برای دیدار با رضا ضراب به ترکیه سفر کرده بود،‌ در پاسخ به سوال «آنا» مبنی بر اینکه آیا فردی که پیش از این درخواست کرده بود بدهی‌های بابک زنجانی را بپردازد «رضا ضراب» است؟ تصریح کرد: رضا ضراب این موضوع را مطرح نکرده و در این مورد نامه‌ای نیز از سوی وی به مقامات ایران ارسال نشده‌ است.

او ادامه داد: رضا ضراب قبلا با بابک زنجانی در حوزه مسائل نفتی قراردادی را منعقد کرده بود که البته این قرارداد به مرحله اجرا در نیامد و نتیجه نداد.

حسینی با بیان اینکه چندی پیش یک تاجر ایرانی در نامه‌ای رسمی خواستار پرداخت بدهی بابک زنجانی شده بود، اظهار کرد: البته به دلیل اینکه فضای ایران در مورد بابک زنجانی بسیار آشفته است، این نامه نیز به جایی نرسید و دیگر از سوی این تاجر پیگیری نشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟