میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دانشجویان سال اولی هنگام ثبت‌نام بیمه می‌شوند

معاون دانشجویی خواجه نصیر الدین طوسی گفت: هنگام ثبت نام دانشجویان سال اولی بیمه درمانی و حوادث می‌شوند.
کد خبر: ۴۳۵۴۲۷
| |
2950 بازدید

معاون دانشجویی خواجه نصیر الدین طوسی گفت: هنگام ثبت نام دانشجویان سال اولی بیمه درمانی و حوادث می‌شوند.

محمدرضا خلیلی در گفت‌وگو با ایسنا، در بیان تسهیلات دانشگاه به دانشجویان این دانشگاه گفت: با بعضی مراکز قرارداد می‌بندیم تا دانشجویان بتوانند وسایلی مانند لپ‌تاپ را با تخفیف یا به صورت قسطی از آنجا تهیه کنند.

وی ادامه داد: قرار است استفاده دانشجویان از مراکز بهداشت شهرداری تهران تسهیل شود. همچنین دانشجویان می‌توانند با ارائه کارت دانشجویی به مراکز تحت قرارداد از تخفیف برای خرید لوازم التحریر استفاده کنند.

معاون دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر مبلغ وام دانشجویان را نامشخص دانست و گفت: ترم قبل به علت کمبود بودجه به بعضی دانشجویان متقاضی، وام تعلق نگرفت. برای اساتید نیز وام‌هایی مانند وام مسکن، خودرو و خرید کالا در نظر گرفته شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت