صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقال سه زندانی ایرانی از چین به کشورمان

مشاور وزیر و سرپرست اداره کل ارتباط با قوه قضائیه وزارت دادگستری از انتقال سه زندانی ایرانی از چین به کشورمان خبر داد.
کد خبر: ۴۳۵۳۱۸
| |
5147 بازدید

مشاور وزیر و سرپرست اداره کل ارتباط با قوه قضائیه وزارت دادگستری از انتقال سه زندانی ایرانی از چین به کشورمان خبر داد.

شاهرخ هدایتی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: سه نفر از ایرانیان زندانی در کشور چین با هماهنگی اداره کل ارتباط با قوه قضائیه وزارت دادگستری، اداره کل ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه و سفارت کشورمان در چین برای گذراندن ادامه محکومیتشان بامداد امروز به ایران منتقل شدند و در فرودگاه امام(ره) تحویل مقامات کشورمان شدند.

وی افزود: انتقال این زندانیان در راستای همکاری‌های قضایی بین دو کشور ایران و چین و با هدف‌های انسان دوستانه و کاهش مشکلات این زندانیان و خانواده‌های آنان انجام شده است.

هدایتی جرم این زندانیان را جرایم مربوط به مواد مخدر اعلام کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟