شورا نپذيرد، منوريل را از طرح جامع حذف ميکنيم
پس از گذشت چند ماه از برگزاري جلسات دولت و شهرداري اين موضوع که اين جلسات خروجي مشخصي نداشته است دائماً از طرف طرفين گفته شده است. ضمن آنکه اين روزها با اضافه شدن منوريل به طرح جامع ترافيک تهران اختلافات دولت و شهرداري بالا گرفته است.
به نوشته «اعتماد»، سردار رويانيان، رئيس ستاد حمل و سوخت کشور در گفتوگو با خبرگزاري شهر پيشنهاد جلسه مشترک اعضاي شورا با اعضاي شوراي عالي ترافيک را مطرح ميکند، اما رويانيان از همين ابتدا ميگويد ميداند اعضاي شورا حرفهاي آنها را قبول ميکنند، چون آدمهاي منطقي هستند.
رويانيان با اشاره به اينکه در آخرين روزهاي سال گذشته جلسهاي با مسئولان وزارت کشور و در حضور سران قوا و شهردار تهران برگزار شده است، گفت: نتيجه اين بود که پارهاي صحبتها که ميشد، نبايد بشود. اينکه دولت پول نميدهد و حمايت نميکند و... ببينيد واقعاً اين طوري نبود ولي اينکه شهرداري تهران به تقويت بيشتر نياز دارد، قابل قبول همه است، يعني دولت و سران قوا، اما اينکه دولت اصلاً کمک نکرده و امکانات نداده، صحت ندارد. چون حداقل اين است که در دولت نهم، سه هزار و خرده يي اتوبوس به شهرداري تهران داده شده است. ميني بوس، تاکسي و حداقل 500 ميليارد تومان اعتبار مترو. اين گفتمان و گويش قرار شد تغيير کند.
رويانيان با اشاره به تصويب طرح جامع ترافيک در شوراي عالي ترافيک افزود: طرح جامع ترافيک تهران هم که شهرداري دنبال آن بود، با کمي اصلاح که کارشناسي شده بود، توسط شوراي عالي ترافيک کشور تصويب شد.
وي درباره اختلاف نظر شوراي شهر با شوراي عالي ترافيک براي گنجاندن منوريل در اين طرح نيز گفت: بالاخره شوراي شهر نمايندگان مردم هستند و ما بايد به آنها احترام بگذاريم. پيشنهاد من اين است که همه اعضاي محترم شوراي شهر در جلسهاي با کارشناسان و اعضاي شوراي عالي ترافيک اين مسأله را بررسي کنند و دلايل فني اعلام شود که اگر آنها نپذيرفتند، ما قبول ميکنيم، اما ميپذيرند چون افراد شوراي شهر افراد منطقي و متخصصي هستند.





