صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کارخانه: به احترام والیبالیست‌ها بایستیم

کد خبر: ۴۳۴۵۶۴
| |
4075 بازدید
|
۱

سرمربی سابق تیم ملی والیبال ایران با اشاره بر اینکه ایران شانس قهرمانی مسابقات جهانی است، تأکید کرد: حالا دیگر باید همه برای این تیم روی پا بایستیم و آن را تشویق کنیم.

مصطفی کارخانه در گفت‌و‌گو با ایسنا اظهار کرد: وقتی والیبالیست‌ها زحمت کشیدند، لطف خداوند هم شامل حال آنها و ما شد. کمتر کسی گمان می‌کرد، تیم ملی آرژانتین بتواند آمریکا را ببرد. ما در مجموع دو باخت داشتیم و لایق صعود بودیم. اگر صعود نمی‌کردیم ظلم بود. به این توانمندی هم رسیدیم که در بیرون از خانه خوب کار کنیم.

وی افزود: صربستان تیم قدرتمندی است. آن‌ها خوب سرویس نمی‌زدند و همین، موجب پیروزی تیم ما بود. بیشتر پاس‌های سعید معروف تک دفاع بود. ما حمله را در این بازی بردیم و مسابقه را هم برنده شدیم.
سرعتی‌های ما موفق بودند. سرویس خوب می‌زدیم و خوب دفاع می‌کردیم. می‌توانم بگویم در برابر صربستان کاملا بی‌نقص بودیم.

کار‌شناس والیبال خاطرنشان کرد: دیگر باید دوست و دشمن بپذیرند که والیبال ایران رشد کرده است. گاهی افرادی که ذهن منفی دارند، موفقیت‌ها را کوچک می‌کنند. حالا دیگر باید همه برای این تیم روی پا بایستیم و تشویق کنیم. والیبال ایران مقتدرانه کار می‌کند. با آمریکا و لهستان بازی دو بر صفر باخته را جبران کردیم. جنگندگی نقطه برتری تیم ملی شد.

کارخانه در ادامه گفت: قطعا ولاسکو تیم ایران را دوست دارد و برای ایران زحمت زیادی کشیده است. بازیکنان هم او را دوست دارند. ولاسکو هنرش را در برابر آمریکا نشان داد. همین هنر در برابر بازیکنان ایران زانو زد. تنها تفاوت ایران با برزیل و روسیه این است که ما تشنه قهرمانی هستیم. همه حرفه‌ای هستند؛ اما بازیکنان ایران بیشتر می‌جنگند. ما شانس قهرمانی هم داریم. البته فراموش نکنیم که در مرحله نهایی همه تیم‌ها از ما قوی‌تر هستند. باید جدیت بیشتری داشته باشم. باید از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها استفاده کنیم. این مرحله خود‌شناسی است و این موضوع به بار فنی کمک می‌کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
حمید کلباسی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۴
جناب کارخانه شما باید قبل از همه به افتخار این
بچه ها بایستی . نباید با مطرح کردن قهرمانی
ایران برای ملت ، توقع بیش از حد و برای بچه ها ،
استرس بوجود آورد . هنرآفرینی تیم ملی ایران تا همین مرحله هم تاریخی و افتخار آفرین است .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟