میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

«ابتکار» و «بهار» مجرم شناخته نشدند

پرونده روزنامه «ابتکار» با اعلام جرم معاون دادستان عمومي و انقلاب تهران به اتهام نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي تشکيل شده بود که هيات منصفه مطبوعات متهم را مجرم نشناخت.
کد خبر: ۴۳۴۴۹۷
| |
4088 بازدید

دادگاه رسيدگي به اتهامات مديران مسئول روزنامه توقيف شده «بهار» و روزنامه «ابتکار» روز يکشنبه در دادگاه کيفري استان تهران برگزار شد و هيات منصفه مطبوعات مديران مسئول اين دو نشريه را درمورد اتهامات انتسابي مجرم نشناخت.

به گزارش ايرنا، دادگاه رسيدگي به اتهامات سعيد پورعزيزي مدير مسئول روزنامه توقيف شده «بهار» و محمدعلي وکيلي مدير مسئول روزنامه «ابتکار» در شعبه 76 دادگاه کيفري استان تهران به رياست قاضي سيامک مدير خراساني و با حضور اعضاي هيات منصفه مطبوعات برگزار شد.

پرونده روزنامه «ابتکار» با اعلام جرم معاون دادستان عمومي و انقلاب تهران به اتهام نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي تشکيل شده بود که هيات منصفه مطبوعات متهم را مجرم نشناخت.

پرونده مدير مسئول روزنامه توقيف شده «بهار» نيز با شکايت دادستاني تهران، سازمان توسعه و تجارت ايران و علي باقري رييس ستاد انتخاباتي سعيد جليلي به اتهام نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي و اضرار به غير و افشاي نامه محرمانه سازمان توسعه تجارت ايران تشکيل شده بود که هيات منصفه مطبوعات متهم را درمورد دو شکايت نخست مجرم نشناخت و شکايت علي باقري را نيز وارد ندانست.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات