جلالي:هيچ سمتي در تيم ملي نميپذيرم
مجيد جلالي گفت: تلاش ميكنيم تا از راه جام حذفي آسيايي شويم.
سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: بازي خوبي را مقابل استقلال انجام داديم واگر شانس را به همراه داشتيم، ميتوانستيم پيروز شويم. البته اي كاش بازي فولاد مقابل پيكان نيز از صداوسيما پخش ميشد تا همه درباره روش بازي فولاد قضاوت كنند، حتي معتقدم مقابل پيكان بهتر از بازي با استقلال بوديم.
وي افزود: در واقع فولاد هفتهها است كه بازيهاي خوبي انجام ميدهد و نبايد تصور شود كه ما تنها مقابل استقلال بهترين بازي خود را انجام داديم.
جلالي ادامه داد: به نظرم جاي فولاد خوزستان در ليگ قهرمانان آسيا خالي است و تلاش ميكنيم تا در جام حذفي موفق شويم و بتوانيم از راه جام حذفي به آسيا برويم.
وي درباره عملكرد مثبت تيم فولاد در ليگ هشتم نيز گفت: ما در محيطي آرام، خوب و با امكاناتي كه باشگاه فراهم كرد توانستيم با بازيكناني كه عاشق پيشرفت بودند اين نتايج را بدست آورديم، تمرينهاي مستمر صبح و بعدازظهر، جلسات تئوري خوب و كاري خستگي ناپذير از عوامل موفقيت فولاد بود.
جلالي كه تيمش در مجموع دو بازي رفت و برگشت از استقلال تهران چهار امتياز گرفت، در اين باره به ايسنا گفت: هر تيم كليدهايي براي بازي دارد كه ما سعي ميكنيم آن كليدها را شناسايي كنيم ضمن آنكه تيمهايي چون استقلال تاكتيكهايي دارند كه بازي مقابل آنها را دشوار ميسازد اما، بازيكنان فولاد با تمام توان خود كار كردند و نتيجه گرفتند.
سرمربي فولاد خوزستان درباره بازي هفته آخر مقابل ذوب آهن و طرح مسايلي چون تاثير صنعتي بودن اين دو تيم در نتيجه بازي نيز گفت: من به عنوان يك مربي و فولاد به عنوان يك تيم وظيفهمان اين است كه بهترين بازي را انجام دهيم واطمينان داشته باشيد كه فولاد مقابل ذوب آهن نيز با تمام توان و قوا به ميدان ميرود اما، بهتر است ساير تيمها همين كار را انجام دهند و بازي ضعيفشان را اينگونه با فرافكني توجيح نكنند.
جلالي درباره احتمال حضورش در كنار محمد مايليكهن در تيم ملي نيز گفت: من هيچ سمتي رسمي را در تيم ملي نخواهم پذيرفت و زماني هم كه مايليكهن با من تماس گرفت اعلام كردم كه حاضرم دورادور در قالبي كه خود سرمربي تيم ملي ميداند به تيم ايران كمك كنم.


