ايران، نامزد جام جهاني فوتسال 2012
ايران پيشنهاد نامزدي رقابتهاي جام جهاني فوتسال 2012 را به فيفا داد.
عباس ترابيان در گفتوگو با ايسنا، با اعلام اين خبر گفت: چندي پيش، فيفا دعوتنامهاي را براي كميته فوتسال فدراسيون فوتبال فرستاد كه در آن از ايران دعوت شده بود به عنوان نامزد برگزاري رقابتهاي جامجهاني 2012 معرفي شود. در اين دعوتنامه، شرايط كلي اعلام شد و فيفا گفت با توجه به حضور 24 تيم در اين مسابقات به سه تا شش سالن آماده و در حد استاندارد نياز است.
وي افزود: براي اعلام موافقت تا 25 ژانويه وقت داشتيم كه پس از مطرح كردن اين پيشنهاد در كميته انتقالي و موافقت اين كميته با نامزدي ايران، از سوي كميته بينالملل اين پيشنهاد را به فيفا اعلام كرديم.
رئيس كميته فوتسال افزود: پس از اعلام پيشنهادمان تا 29 فوريه فيفا توافقنامهاي برايمان خواهد فرستاد و ما نيز تا نهم مي، زمان داريم تا اين توافقنامه را كه شامل سوالات متعددي است را به فيفا بفرستيم.
ترابيان ادامه داد: پس از ارسال اين توافقنامه به فيفا، كميته فوتسال و فوتبال ساحلي فيفا اين پيشنهاد را به كميته اجرايي خواهد فرستاد و اگر كميته اجرايي فيفا پيشنهاد ايران را تأييد كند بازرسان فيفا براي بازديد از امكانات و تأسيسات سختافزاري ايران به كشورمان سفر خواهند كرد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا ايران داراي سه تا شش سالن مجهز و در حد استاندارد است يا خير، گفت: خوشبختانه سازمان تربيت بدني در اين دوره در ساخت و ساز و ايجاد امكانات سخت افزاري بسيار خوب عمل كرده و من با توجه به اين پيشينه سازمان اميدوارم كه تا آن زمان تجهيز شويم.
ترابيان با بيان اين كه سه عامل براي بازرسان فيفا از اهميت بالايي برخوردار است، گفت: براي بازرسان فيفا داشتن سالن و ورزشگاههاي در حد استاندارد، محل اقامتگاه مناسب براي تيمها و نزديكي فرودگاه به شهر از اهميت فراواني برخوردار است كه ما در شهرهايي مانند تهران و مشهد چنين شرايطي را داريم و بقيه مسائل، مسائلي جزيي است كه پيشتر ما تجربه آنها را داشتهايم.
وي با بيان اين كه برگزاري جام جهاني 2012 ميتواند به لحاظ سياسي براي ايران مفيد باشد، گفت: اگر بتوانيم ميزباني جام جهاني را بر عهده بگيريم، ميتوانيم تلاشهاي سياسي بسياري كه سعي ميكنند ايران را جايي ناامن نشان دهند، خنثي كنيم و ميزباني جام جهاني با حركت همه جانبه كشور امكانپذير است.
رئيس كميته فوتسال در پاسخ به اين پرسش كه كدام شهرها شانس بيشتري براي ميزباني جام جهاني دارند، گفت: هماكنون دو شهر تهران و مشهد در ذهن من هستند، اما ممكن است شهرهاي ديگر نيز شرايط ميزباني را پيدا كنند، ولي ما بايد بيشتر به فكر ميزباني مراكز استانها باشيم.
ترابيان درباره حضور تيم ملي در رقابتهاي بينالمللي مالزي گفت: مالزي به عنوان ميزبان اين مسابقات، به گونهاي گروهبندي را انجام داده كه تيم ملي اين كشور، تنها يك رقيب جدي را در گروهش ميبيند كه اين تيم آرژانتين است. اما در گروه ايران، تيمهاي قدرتمندي چون برزيل، هلند، تايلند و چين هستند. با اين حال، ما از اين گروهبندي استقبال ميكنيم، چرا كه به دنبال اين نيستيم كه قهرمان گروه شويم.
وي ادامه داد: بازيكنان ما به دليل حضور در رقابتهاي ليگ در آمادگي كامل بدني قرار دارند و حضور در رقابتهاي مالزي، محك بسيار خوبي است. حتي براي روز سوم مسابقهها كه در يك روز دو ديدار با تيمهاي تايلند و چين داريم مشكلي نخواهيم داشت.
ترابيان درباره درخواست كميته فوتسال براي پخش مستقيم رقابتهاي تيم ملي در مسابقات بينالمللي مالزي گفت: اين مسابقات از سه شبكه تلويزيوني مالزي مستقيم پخش ميشود و ما انتظار داريم صدا و سيما و شبكه سه اين مسابقات را كه در ساعتهاي مناسبي نيز برگزار ميشود، مستقيم براي علاقهمندان پخش كند، ضمن آن كه صدا و سيما در كوالالامپور نمايندگي دارد و اين كار را براي پخش مسابقات از شبكه سوم آسانتر ميكند.
گروه نخست: آرژانتين، مالزي، اندونزي، استراليا و انگليس


