صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خواهر آمنه بهرامی مدعی شد

آزادی متهم جنجالی‌ترین پرونده اسید‌پاشی

خواهر آمنه بهرامی گفت: مجید عامل اسیدپاشی به آمنه بهرامی ۱۷ شهریور آزاد شد و امشب آمنه برای پیگیری این موضوع و طرح شکایت مجدد به ایران بازمی‌گردد.
کد خبر: ۴۳۳۸۴۵
| |
14085 بازدید
|
۳

خواهر آمنه بهرامی گفت: مجید عامل اسیدپاشی به آمنه بهرامی ۱۷ شهریور آزاد شد و امشب آمنه برای پیگیری این موضوع و طرح شکایت مجدد به ایران بازمی‌گردد.

شیرین بهرامی، خواهر آمنه بهرامی، قربانی اسید‌پاشی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم در خصوص آخرین وضعیت آمنه بهرامی اظهار داشت: عمل آمنه به دلیل عدم کمک سفارت انجام نشد و با وجود اینکه سفارت ایران در اسپانیا وعده‌هایی داده‌ بود، کاری انجام ندادند.

وی بیان کرد: مجید 17 شهریور با وجود تبعید و حبسی که برایش تعیین کرده بودند، آزاد شد و آمنه امشب به ایران باز می‌گردد تا موضوع را پیگیر کند و مجدد شکایت کند چراکه در حق آمنه اجحاف شد و مجید به نظر بنده فردی خطرناک برای آمنه و خانواده‌ ما و حتی جامعه است.

بهرامی با بیان اینکه تمام نامه‌نگاری‌ها برای کمک‌هزینه سفارت به آمنه جواب نداد و هیچ کمکی برای جراحی صورت نگرفت، افزود: درخصوص کتاب " چشم در برابر چشم " آمنه باید بگویم که چاپ دوم کتاب آمنه به اتمام رسید و چاپ ترجمه آلمانی او صورت گرفت.

خواهر آمنه بهرامی، قربانی اسید‌پاشی اظهار داشت: قرار بود که بعد از گشایش در بودجه سفارت که از سوی دولت به سفارت داده می‌شود، هزینه پرداخت جراحی بینایی چشم آمنه بهرامی را تقبل کنند ولی این تنها یک وعده بود و اقدامی صورت نگرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۶
انتشار یافته: ۳
سیاه و سپید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱
چه کار عجیبی
یک آدم خطرناک برای جامعه آزاد شده !
خوب این دوباره جنونش اوت میکنه میره سراغ عشق الکی به یه دختر بدبخت دیگه و یه جور دیگه بهش ضربه میزنه ...

خیلی زور داره که آزادش کردند
پوریا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱
دیگه وقتی شما رضایت میدی باید بپذیری که آزاد می شه . مـتأسفانه ایشان با رضایت دادن به این مجرم اشتباهی بزرگ کردند.
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱
قصاص جددا براش لازمه.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟