صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بررسی پرونده بورسیه‌ها از سال 68 به بعد

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از بررسی پرونده بورسیه‌ها از سال 68 به بعد توسط کمیته تشکیل شده ذیل این کمیسیون خبر داد.
کد خبر: ۴۳۳۰۴۵
| |
6367 بازدید

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از بررسی پرونده بورسیه‌ها از سال 68 به بعد توسط کمیته تشکیل شده ذیل این کمیسیون خبر داد.

محمد مهدی زاهدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت بررسی بورسیه‌ها توسط کمیته ایجاد شده در کمیسیون آموزش مجلس، گفت: این کمیته تمام بورسیه‌ها از سال 68 تا به حال مورد بررسی قرار می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که تعداد پرونده‌ها زیاد است رسیدگی به آنها زمان‌بر می‌باشد، امیدواریم که وزارت علوم هم در این راستا همکاری لازم را داشته باشد چرا که بحث شفاف سازی در میان است.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره این‌که آیا به لحاظ قانونی مدت زمان برای اعلام نتایج بررسی پرونده‌ها تعیین شده است، گفت: از آن‌جایی که هم اکنون در مرحله مطالعات اولیه هستیم، بعد از این‌که گزارش به کمیسیون رسید بهتر می‌توان در مورد زمان اعلام نتیجه تصمیم گرفت.

زاهدی در پاسخ به این سوال که در صورت محرز شدن تخلفات آیا گزارش آن به کمیسیون اصل 90 ارجاع می‌شود، اظهار کرد: اگر تخلفی صورت گرفته باشد سعی می‌کنیم با آن از طریق کمیسیون و مراجع قضایی و همین‌طور وزارت علوم برخورد کنیم.

وی تصریح کرد: اما باید ابتدا دید که میزان تخلف تا چه اندازه است، گرچه یقین دارم میزان تخلف کمتر از آن چیزی است که دربرخی رسانه‌ها آمده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟