سفارت عربستان در صنعا بسته شد

سفارت عربستان سعودی در صنعا پایتخت یمن صبح امروز (دوشنبه) بسته شد و سفیر و تمامی کارکنان آن به کشورشان بازگشتند.
کد خبر: ۴۳۳۰۲۶
| |
5291 بازدید
سفارت عربستان در صنعا پایتخت یمن بسته شد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری العهد، سفارت عربستان سعودی در صنعا پایتخت یمن صبح امروز (دوشنبه) بسته شد و سفیر و تمامی کارکنان آن به کشورشان بازگشتند.

منابع خبری ناامنی اوضاع در پایتخت یمن را علت این امر ذکر کرده و بسته بودن سفارت را تا بازگشت آرامش به صنعا دانستند.

صدها هزار نفر از مردم معترض یمنی، رد اعتراض به فساد و ناکارآمدی دولت و  قطع دخالت خارجی، در صنعا تحصن کرده‌اند و خواستار پاسخ به مطالباتشان هستند.

روز گذشته در پی تجمع انقلابیون در مسیر فرودگاه صنعا درگیری شدیدی بین مأموران امنیتی و مردم رخ داد که یک نفر شهید و بیش از ۵۰ تن از انقلابیون مجروح شدند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی