بسیج کشورهای حاشیه خلیج فارس علیه داعش
روزنامه فرانسوی لوفیگارو امروز یکشنبه در گزارشی نوشت که کشورهای حاشیه خلیج فارس برای مقابله با گروه تروریستی داعش بسیج شده اند.
به نوشته لوفیگارو، امپراطوری نفتی خلیج فارس برای مقابله با داعش به ائتلاف بین المللی که از سوی باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا شکل گرفته است، می پیوندند.
این نشریه فرانسوی در بخش دیگری از این گزارش نوشت: کشورهای پادشاهی خلیج فارس که در مقابل تهدید داعش خود را ضربه پذیر حس می کنند،به طور جدی تصمیم گرفتند علیه این گروه تروریستی واکنش نشان دهند.
' عربستان سعودی، کویت و قطر که چشمان خود را بر روی برخی شبکه های مالی کمک کننده به داعش در سوریه و عراق بسته بودند، اینک به طور رسمی آماده همکاری با ایالات متحده آمریکا و کشورهای غربی در قالب ائتلاف بزرگ جهانی بعد از نشست اخیر سران کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو ) هستند.


